Results 1 to 6 of 6

I currently have a BB 8700c and I am on BES for Exchange (4.2...) I ... Server Admins forum

  1. #1
    JoelC's Avatar
    JoelC no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    23D81EB0
    Posts
    13

    Upgrade from 8700c to 8820

    Advertisement



    I currently have a BB 8700c and I am on BES for Exchange (4.2...)

    I want to upgrade my current 8700 to a newly purchased 8820. What is the procedure for doing this?? BES?

    thanks.
    Joel

  2. #2
    JoelC's Avatar
    JoelC no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    23D81EB0
    Posts
    13

    upgrade my BB 8700 to a 8820

    How do I upgrade from a 8700c to a new 8820? I am using BES for exchange.

  3. #3
    jeffallen8's Avatar
    jeffallen8 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,734

    Re: Upgrade from 8700c to 8820

    in the bes server you need to do a set new password and link the new device to it

  4. #4
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: upgrade my BB 8700 to a 8820

    Quote Originally Posted by JoelC View Post
    How do I upgrade from a 8700c to a new 8820? I am using BES for exchange.
    Maybe i am not fully understanding the question, but get the pin number of the new phone under options, status. Give it to your IT guy. Run through the enterprise activation on the new device. You should be up and running with the new phone on the BES. Hope it helps. If i misunderstood your question feel free to clarify.

  5. #5
    jrockett's Avatar
    jrockett no está en línea BES Pro
    Join Date
    May 2007
    Posts
    962

    Re: upgrade my BB 8700 to a 8820

    Like Eddie said, if you already have the 8820 ask you BES Admin to reset your activation password for your account and go through the enterprise activation on your 8820 and you should be set.
    Last edited by jrockett; 01-07-2008 at 11:17 PM. Reason: needed editing after merge
    Data Outages
    Reinstall OS
    Desktop/Device Page

    Yes, I'm a BES admin with an iPhone 3G.

    Follow me on Twitter!


  6. #6
    hendrexrules's Avatar
    hendrexrules no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7

    Re: Upgrade from 8700c to 8820

    can't u use desktop manager too?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •