Results 1 to 3 of 3

Anyone else having an issue with sending mail from their BB today? A quick battery ... Server Admins forum

  1. #1
    webber's Avatar
    webber no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    30657433
    Posts
    41

    Sending Issue This Morning ?

    Advertisement



    Anyone else having an issue with sending mail from their BB today?

    A quick battery pull fixed it, until I tried to resend service books.

    And this isn't limited to just my BES.

    Husband had the same issue through his company.

    Also not a carrier thing as he is on T-Mobile and I'm on Verizon.

    Thanks
    -Webber

    ‹_› ‹(•¿•)› ‹_›

  2. #2
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ No issues here in TX on TMo.

  3. #3
    webber's Avatar
    webber no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    30657433
    Posts
    41
    Thanks!

    Should point out..
    Husbands BES is in Boston area... and they are all T-Mobile
    Mine in NY..... and we are all carriers...
    Though we are both in Virginia

    On a plus side.. I rebooted the server and mail is working now, but ever so slow.
    He pulled his battery and can send again.
    -Webber

    ‹_› ‹(•¿•)› ‹_›

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •