Results 1 to 3 of 3

Just had a user take it upon himself to flash the BB with the latest ... Server Admins forum

  1. #1
    cybdiver's Avatar
    cybdiver no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4

    Remote Activation working or not

    Advertisement



    Just had a user take it upon himself to flash the BB with the latest ROM.
    Says he can not connect to the BES. So I issued an activation password.
    Sent via text the instruction etc.

    I can see the BES is reporting contact with the device yet the user claims that he is not getting his mail and the BB is not syncing? The BES shows that messages are being forwarded.

    So who is right? the BES or the User? Any clues?

  2. #2
    BES Noob's Avatar
    BES Noob no está en línea BES Pro
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    3,695
    Have you had him do a wipe and try to run through the activation again. There are times when the BES will say it is communicating but in reality it never really connected. I would remove him from the BES and readd them then have the user do a wipe and redo the enterprise activation.

  3. #3
    cybdiver's Avatar
    cybdiver no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4

    Deleted the BES account

    Just to follow up. I deleted his BES account and then re-added it.
    Problem solved.
    I guess its a feature.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •