Results 1 to 8 of 8

Hi, I'm having a problem with my BES server; I've just upgraded to 4.0 SP6 ... Server Admins forum

  1. #1
    SBDJ's Avatar
    SBDJ no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4

    GWConnector Issues...

    Advertisement



    Hi,

    I'm having a problem with my BES server; I've just upgraded to 4.0 SP6 for Groupwise.

    When I run GWConnector.exe manually, I get the output:

    Code:
    [34192] (17:46:41):{0x0BA8} {GWCO} {GWConnector} Database Edition=PERSONAL_MSDE
    [34157] (17:46:41):{0x0BA8} {GWCO} {GWConnector} Novell GroupWiseObject Library: C:\Novell\GroupWise\\gwcma1.dll, Version: 7.0
    [34493] (17:46:41):{0x0BA8} {GWCO} {GWConnector} GWConnector Version: 4.0.6.8
    [34150] (17:46:41):{0x0BA8} {GWCO} {GWConnector} Starting GWConnector
    [34154] (17:46:41):{0x0BA8} {GWCO} {GWConnector} Mailstore test start, test level=1
    [34116] (17:46:41):{0x0BA8} {GWCO} {sbye} Login: Start
    [14123] (17:46:41):{0x0BA8} {GWCO} {} MultiLogin failed, error=System.InvalidCastException: Specified cast is not valid.
       at ConnectorLibrary.ICEWrapper.AccountLogin(String sUserID, String& sDomain, String& sPOA, String& sFID3)
    [14047] (17:46:41):{0x0BA8} {GWCO} {sbye} Login Failed: DOMAIN=, POA=, FID= ()
    [34045] (17:46:41):{0x0BA8} {GWCO} {sbye} Logout admin user
    [14095] (17:46:41):{0x0BA8} {GWCO} {GWConnector} Mailstore test failed - Terminating GWConnector
    Any ideas?!

    Regards,

    Scott

  2. #2
    Crewdawg257's Avatar
    Crewdawg257 no está en línea BES Pro
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    248

    Re: GWConnector Issues...

    I have no experience with GroupWise, but it would appear that the software is not passing the admin credentials to the mailsotre and therefor failing to authenticate.
    --
    I suspect that Microsoft Access is nothing but Microsoft Excel with a VBScript wrapper.
    - Unknown

  3. #3
    SBDJ's Avatar
    SBDJ no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4

    Re: GWConnector Issues...

    Hi,

    Thanks for the response. Thankfully the admin details haven't changed. I've simply done the upgrade, like you say it seems to be not passing the credentials at all

  4. #4
    SBDJ's Avatar
    SBDJ no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4

    Re: GWConnector Issues...

    I think it might be the GW client version, just playing with it now...

  5. #5
    SBDJ's Avatar
    SBDJ no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4

    Re: GWConnector Issues...

    Yup, all sorted now

  6. #6
    IndoorGK00's Avatar
    IndoorGK00 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    91

    Re: GWConnector Issues...

    I was too slow, I knew the answer to that one!!! LOL Nice to see there are other GW admins around here. How many BlackBerrys and GW mailboxes do you have?

  7. #7
    nickallen's Avatar
    nickallen no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    24F6A883
    Posts
    1

    Re: GWConnector Issues...

    same problem here - could you let me know what exact client version did you use?
    if it's the one mentioned in the docs, where did you get it from? novell no longer has that FTF available!

    TIA.

    N.

  8. #8
    dbs4ever's Avatar
    dbs4ever no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6

    Re: GWConnector Issues...

    hi,
    how did u play around with the gw? i am currently having the same issue.
    thanks.
    S

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •