Results 1 to 2 of 2

Hello: I am having the following problem, im trying to activate a 8320 on a ... Server Admins forum

  1. #1
    drinkydoo's Avatar
    drinkydoo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1

    ETP.DAT email gets to inbox but stays forever, device wont activate.

    Advertisement



    Hello:

    I am having the following problem, im trying to activate a 8320 on a BB Small Business Edition Server. I add the user to the BB Manager and set a password. On the device i start tye EA, the etp.dat email gets to the inbox but then stays there forever, and the device tells me contact network admin. I ran the IEMSTest.exe and it tells me test completed succesfully. I think the problem is in that BB is trying to access recipients/cn=john.....the user email is john.d@domain.com, not john@domain.com.

    Anyone can please help me, is this whats causing the problem or should i look something else. Ive tried plenty of things and nothing. One other user is working perfectly fine.

    Any help will be gratly appreciated.

    Thanks!

  2. #2
    kbartlett's Avatar
    kbartlett no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    PIN/ID
    23FE374E
    Posts
    2

    What E-mail platform are you using?

    I would start by checking the MAGT logs on your BES and note any errors. It sounds to me that the BES can not verify your e-mail address with your e-mail platform via the ETP message.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •