Results 1 to 4 of 4

I provisioned this out-of-the-box BB 8830 about four hours ago and Enterprise Activation is 98% ... Server Admins forum

  1. #1
    JoeyJoeJoe's Avatar
    JoeyJoeJoe no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    5

    Enterprise Activation stuck on "Time Zones"

    Advertisement



    I provisioned this out-of-the-box BB 8830 about four hours ago and Enterprise Activation is 98% complete. Only being held up by "Time Zones" which has read "Initializing" for hours now.

    Phone works. Email/calendar data are synching just fine. It appears in BES perfectly normally.

    Tried pushing the DST Patch from BES, just in case that was it, but still no joy.

    Anyone seen this before? Will it reconcile eventually?

    Thanks,
    JJJ

  2. #2
    saukrateaz's Avatar
    saukrateaz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    258
    I have had that happen. I dont know if there is an "fix" for it. I cancel the activation, remove the user from BES then re-add them and reactivate. I have never had the issue 2 times in a row.
    Hope this helps, wish I knew a direct answer other than this.
    "When you do the common things in life in an uncommon way, you will command the attention of the world."
    -George Washington Carver

  3. #3
    JoeyJoeJoe's Avatar
    JoeyJoeJoe no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    5
    Called BB support and they had be pop the battery. Shoulda thought of that mystelf.

    That seems to have nudged the Time Zones activation along. Thanks for your reply.

    JJJ

  4. #4
    nlopes's Avatar
    nlopes no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    I found that popping out the battery only cancels the activation

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •