Results 1 to 7 of 7

Hi All, I just recently bought my ATT BB Curve about 2 months ago and ... Server Admins forum

  1. #1
    metpage's Avatar
    metpage no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    240D2556
    Posts
    2

    Curve 8300 BES Activation

    Advertisement



    Hi All,

    I just recently bought my ATT BB Curve about 2 months ago and have been having problems getting it to work with our corporate BES Version 3.6. The message i get is "desktop email program unable to submit message". I've reviewed all documentation relating to this message with my BES Admin and he is stumped as well. The only way i can bypass this at the moment is via BIS connection. AT&T was no help. All they could confirm was that my service was provisioned for BES. I have the Desktop Software Version 4 Service Pack 2 installed on my workstation. The only thing i can think of is that my Curve is not compatable with the version of BB Server we are running. I think this only because there are 3 other users that are running the older BB units (i think 8700 series) without problem. Any help to get this resolved would be greatly appreciated.

  2. #2
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: Curve 8300 BES Activation

    Welcome to the Stacks Metpage. I moved this to the BES forum for you as there is a better chance of it being seen by the BES folks.

    Did you have an older Blackberry that was tied into the BES at work?

  3. #3
    cwax's Avatar
    cwax no está en línea BES Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    32DEF7BB
    Posts
    4,513

    Re: Curve 8300 BES Activation

    Time to upgrade the BES

  4. #4
    jrockett's Avatar
    jrockett no está en línea BES Pro
    Join Date
    May 2007
    Posts
    962

    Re: Curve 8300 BES Activation

    What version BES are you guys running? You need at least ver 4 with sp6.
    Data Outages
    Reinstall OS
    Desktop/Device Page

    Yes, I'm a BES admin with an iPhone 3G.

    Follow me on Twitter!


  5. #5
    metpage's Avatar
    metpage no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    240D2556
    Posts
    2

    Re: Curve 8300 BES Activation

    Thanks for the comments guys. No i wasn't using an older BB. This is my first BB device. We are running BES Version 3.6. I kinda figured that the issue was the version of BES we are using. My BES admin looked into upgrading the BES but he notes the cost to upgrade was not worth it due to the small amount of users on the server (on 4 including myself). I guess i'll just stick with the BIS at the moment.

  6. #6
    jdellasala's Avatar
    jdellasala no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,573

    Re: Curve 8300 BES Activation

    Give a man a fish... (searching "unable to submit message"):
    http://www.blackberry.com/btsc/searc...200%2032329829
    See causes 2 and 3

    Teach a man to fish...
    http://www.blackberry.com/btsc/suppo...ntral.do?id=m1

    Good luck!
    .
    JerryD

  7. #7
    macleg's Avatar
    macleg no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1

    Re: Curve 8300 BES Activation

    Assuming you are currently running on a Small Business BES you could download the 4.1 BES Express and transfer the Client Access Licenses to the new Server. Upgraded and no cost too.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •