Results 1 to 6 of 6

Deal superior: Can you help me or give me some ideas ? My questions is ... Server Admins forum

  1. #1
    colorlight's Avatar
    colorlight no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    2045D583
    Posts
    34

    Thumbs down Can not send mail by Blackberry Device

    Advertisement



    Deal superior:

    Can you help me or give me some ideas ?

    My questions is as belows:

    The user send the mail by blackberry device , but it can not success ,in my BES , i checked the "Event Viewer" , i can see lots of the Yellwo Waring, the info is "Blackberry Dispatcher My server name", and i double click the waring . the detail were : "my user name" Decrypt Decompress() Failed , Tag=7462739,Error=604

    My server environment is : Microsoft 2003 server and Blackberry server 4.1.0.38,Microsoft Exchange 2003 SP2 Server

    Everybody can help me ? SOS

    Thanks in advanced !

  2. #2
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440

    Re: Can not send mail by Blackberry Device

    This messages usually occur when the user’s encryption key has expired and needs to be reactivated.

    On the users device go to options > security > ( then General settings on new BB's)

    Scroll down the page to "Services"
    highlight "BlackBerry [sXXXXXXXXX] (3DES)", press for the menu and select "Regenerate Encryption Key"

    hope that works...

  3. #3
    colorlight's Avatar
    colorlight no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    2045D583
    Posts
    34

    Re: Can not send mail by Blackberry Device

    Dear Hayden:

    Anyways , thanks very much , i will try it first , i will told you the reslut later ,thanks again.

  4. #4
    5150's Avatar
    5150 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    14
    I am having the same problem i have regenerated the keys but the messages still won't show on the BB. the users can send messages but not receive them. tons of warning messages with the error=604

  5. #5
    chatster18's Avatar
    chatster18 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    1,121
    Did you try to deactivate the device and reactivate it on the BES?
    it's always greener with the other carrier...

  6. #6
    5150's Avatar
    5150 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by chatster18 View Post
    Did you try to deactivate the device and reactivate it on the BES?
    Yeah that is what i am having to do its sucks when i have a 100 users and have to activate most of them by hand because they don't know how.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •