Results 1 to 3 of 3

Well, we did a Windows Domain Rename as instructed per Microsoft a week ago and ... Server Admins forum

  1. #1
    DonGato's Avatar
    DonGato no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    244

    BES not working after Windows domain rename

    Advertisement



    Well, we did a Windows Domain Rename as instructed per Microsoft a week ago and we had a couple of issues remaining after that. One of them is BES that refuses to work if we don't keep the old DNS up, meaning that somewhere it's still referencing to the old domain. We looked at the settings and the database but couldn't find anything relevant. Do someone know where this troublesome setting could be?

  2. #2
    kentrg's Avatar
    kentrg no está en línea BES Pro
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    246FBBBA
    Posts
    1,076

    Re: BES not working after Windows domain rename

    what exchange you running. bes version

    are employees able to receive/send emails under new name?

  3. #3
    DonGato's Avatar
    DonGato no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    244

    Re: BES not working after Windows domain rename

    Domino, not Exchange.
    There was no change in Domino configuration then and it works if we keep the old DNS A record in place for the server holding BES 4.1. If not the server starts but gives errors and doesn't work.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •