Results 1 to 10 of 10

I read from this forum and others that people having trouble after they upgraded their ... Blackberry 8800 & 8820 forum

  1. #1
    Xan's Avatar
    Xan
    Xan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6

    Upgrading to 4.5?

    Advertisement



    I read from this forum and others that people having trouble after they upgraded their BB with the latest version. So now I am indecision, shall I upgrade my BB from 4.2 to 4.5? And also this would be the first time for me to upgrade BB, so kinda worry... Please advise.

  2. #2
    fritzdoss's Avatar
    fritzdoss no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    249F61CB
    Posts
    1,046
    Take the plunge. It's worth it.

  3. #3
    PapaMag's Avatar
    PapaMag no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    Nadda
    Posts
    5,722
    some device details and what os version you are looking at would help

    Samsung Galaxy S4
    Asus Nexus 7
    Nook Color







  4. #4
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    I say do it!
    if you need help check out this thread I am helping someone else as well
    http://blackberryforums.pinstack.com...ad.php?t=84853
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  5. #5
    Xan's Avatar
    Xan
    Xan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6
    I decided to upgrade to 4.5...

    Well, after upgrading I can confirm that Google Maps refused to work, and BB Maps seems having a problem. I decided to remove them and then I got problem to get them back.

    Well... to make long story short, at last google is still my best friend, it gave me links to solve the problems and now BB Maps and Google Maps work nicely. I love it.

    And 4.5 itself. I love the browser, and the new Media.

    If someone got problems with those two GPS apps, let me know, I have the solution.

  6. #6
    knoppe01's Avatar
    knoppe01 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by Xan View Post
    I decided to upgrade to 4.5...

    Well, after upgrading I can confirm that Google Maps refused to work, and BB Maps seems having a problem. I decided to remove them and then I got problem to get them back.

    Well... to make long story short, at last google is still my best friend, it gave me links to solve the problems and now BB Maps and Google Maps work nicely. I love it.

    And 4.5 itself. I love the browser, and the new Media.

    If someone got problems with those two GPS apps, let me know, I have the solution.
    Can you let us in on the secret - I'm stuck using GGM 1.6.4 and really want 2.2.x to work

    Thanks !!

  7. #7
    bestof85's Avatar
    bestof85 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    244827D7
    Posts
    11
    The new OS keeps rebooting my Curve. I've alreday formatted my media card. Anyone else have this issue?

  8. #8
    xLowdownx's Avatar
    xLowdownx no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    14
    followed these steps it was a no go. Deleted the file in the apploader folder, installed the program said it was done but nothing happened. Tried to install it again and said if I wanted to Modifiy or Remove, chose modify still nothing. Removed battery to reset, then checked my settings still 4.22.... what is going on?

    oh and a little more info... I am using ATT BB 8820 and installed the BB 4.5 from the Polish carrier I think....
    Last edited by xLowdownx; 09-09-2008 at 07:37 PM.

  9. #9
    amsirron23's Avatar
    amsirron23 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    207B4907
    Posts
    64
    I followed the steps and I have absolutely no problem with the Blackberry Maps!

    It works perfectly!

    ATT BB 8820 with 4.5 OS

  10. #10
    prel's Avatar
    prel no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    26
    will my office know or will i still be connected to their server if i upgrade?b

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •