Results 1 to 5 of 5

So, I haven't used my 8800 for a while and have run into a problem. ... Blackberry 8800 & 8820 forum

  1. #1
    Texas512's Avatar
    Texas512 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    307

    RED LED. Need Help

    Advertisement



    So, I haven't used my 8800 for a while and have run into a problem. When I put the battery in it gives me one Red LED Blink. Then nothing. It was on the charger for 20min. And nothing. What can/should I do? Thanks in advance.

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Sounds like a corrupt OS. You will have to reload the OS. Does the DM recognize the device if you plug it in?

  3. #3
    Texas512's Avatar
    Texas512 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    307
    Quote Originally Posted by reddog187 View Post
    Sounds like a corrupt OS. You will have to reload the OS. Does the DM recognize the device if you plug it in?
    Haven't tried it yet. Should I try with or without the battery?

  4. #4
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

  5. #5
    aingaran's Avatar
    aingaran no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    26
    Have you tried a different battery? If the device hasn't been for an extended period of time, the battery might be dead.. I had that happen to me once.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •