Results 1 to 7 of 7

Hey guys and girls, I pray someone can help me with this. I tried installing ... Blackberry 8800 & 8820 forum

  1. #1
    rws381's Avatar
    rws381 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    76

    OS Update Problem

    Advertisement



    Hey guys and girls, I pray someone can help me with this. I tried installing BlackBerry Handheld Software v4.5.0.75 today and I got an error that said it could not complete the restore. When I unplugged my phone it is a white screen with a black line at the top.

    Next, I downloaded the official 4.2 from AT&T and tried to install that on my 8820 and when I tried to install that it says "The desktop loader is unable to connect to the device. You may need to enter the password on the device."

    After that, I decided to try JL_Cmder to wipe my device and reinstall AT&T 4.2. The DM software said that the update was successful but I have had nothing but a spinning hourglass for a good 20 minutes now.

    I'm in a total state of panic. Can anyone help me with this??

  2. #2
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Sometimes it takes that long for the device to reinitialize. Be patient! Let it run its course.

  3. #3
    rws381's Avatar
    rws381 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    76
    Things seem to be booting back up and restoring now. Any idea what could have went wrong with the 4.5 install? I thought I followed the directions pretty carefully. Could it be that I am using DM 4.2.2?

  4. #4
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    I had similar issues with a 4.5 install, and beleive it was DM related.
    You might try UNINSTALLING DM 4.2 and installing 4.3 to see if it goes better. I ended up using a different machine...a
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  5. #5
    rws381's Avatar
    rws381 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    76
    Quote Originally Posted by GaryF View Post
    I had similar issues with a 4.5 install, and beleive it was DM related.
    You might try UNINSTALLING DM 4.2 and installing 4.3 to see if it goes better. I ended up using a different machine...a
    Thanks Gary. I think now that I seem to have everything working I'll let it be for now. Once I'm feeling brave again I'll give it a shot.

  6. #6
    tessitori's Avatar
    tessitori no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    271
    My install took close to 90 minutes but I left the phone do its thing! Try again, just be sure to back-up your data!

  7. #7
    rws381's Avatar
    rws381 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    76
    Quote Originally Posted by tessitori View Post
    My install took close to 90 minutes but I left the phone do its thing! Try again, just be sure to back-up your data!
    Ugh...I'm nervous now

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •