Results 1 to 6 of 6

I didn't know whether to assume the lack of information on this means that it ... Blackberry 8800 & 8820 forum

  1. #1
    Instrumentality's Avatar
    Instrumentality no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    22C7107B
    Posts
    76

    OS from 8820 on 8800?

    Advertisement



    I didn't know whether to assume the lack of information on this means that it is simply not posted anywhere, or if the phones are juuuust different enough that it wouldn't work.

    Can anyone weigh in on this?

  2. #2
    reemobeens19's Avatar
    reemobeens19 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    na
    Posts
    76

    Re: OS from 8820 on 8800?

    im curiouse too..... been looking but found nothing

  3. #3
    takeshi's Avatar
    takeshi no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    2,305

    Re: OS from 8820 on 8800?

    What are you hoping to accomplish?

  4. #4
    reemobeens19's Avatar
    reemobeens19 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    na
    Posts
    76

    Re: OS from 8820 on 8800?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~bug fixes, possible new options,smoother faster os, newer os version..... If nothing else just to know weather it can be done or not.

  5. #5
    shayind4's Avatar
    shayind4 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48

    Re: OS from 8820 on 8800?

    It would be interesting to know if it's possible. I have both 8800 and 8820.

  6. #6
    reemobeens19's Avatar
    reemobeens19 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    na
    Posts
    76

    Re: OS from 8820 on 8800?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~Tried deleting vendor.xml after 8820 os load. Then ran dtm..... No luck.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •