Results 1 to 7 of 7

I recently upgraded to the 8800 from the Pearl. I do not have a data ... Blackberry 8800 & 8820 forum

  1. #1
    richcee's Avatar
    richcee no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    86

    Opera Mini

    Advertisement



    I recently upgraded to the 8800 from the Pearl. I do not have a data plan but had installed Opera Mini on the Pearl and it worked perfectly. I have installed it on the 8800 and it "fails to connect to the internet". Have tried everything and cannot get it to work. Should this work without a data plan as it did on the Pearl? Thanks for any help!!

  2. #2
    d8nnii's Avatar
    d8nnii no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    2569098C
    Posts
    131

    Re: Opera Mini

    Go to options-->advance options-->TCP. Fill up what's missing there, you should be able to find out your carrier's apn thru opera's website. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    richcee's Avatar
    richcee no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    86

    Re: Opera Mini

    Got the answer. All's working well!! Thanks for the help..

  4. #4
    Mofolepo's Avatar
    Mofolepo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    61

    Re: Opera Mini

    WTF? So I don't need a data plan??? Or doing that option, will they charge me an absurd rate for data.

  5. #5
    richcee's Avatar
    richcee no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    86

    Re: Opera Mini

    I use it very rarely otherwise it would be very expensive. Will probably get a data plan soon but it does work!!

  6. #6
    d8nnii's Avatar
    d8nnii no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    2569098C
    Posts
    131

    Re: Opera Mini

    You need to have a data plan otherwise normal charges apply. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    superkontiki's Avatar
    superkontiki no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1

    Re: Opera Mini

    Hi,

    Can someone point me to the TCP settings for a 8830, running on Sprint? I get the message, 'cannot connect to the internet' when installing OperaMini.

    I do not have a BB plan but am on SERO, so supposedly have an unlimited data plan.

    Thanks, Richard

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •