Results 1 to 6 of 6

I don't intend on paying Rogers ridiculous prices for data plans, but all I want ... Blackberry 8800 & 8820 forum

  1. #1
    zakmorrisbrick's Avatar
    zakmorrisbrick no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    17

    Maps On BB

    Advertisement



    I don't intend on paying Rogers ridiculous prices for data plans, but all I want is a map on my blackberry. Is there a way I can install the maps on my BB? Even if it is just a map of the city I live in (Toronto) Any of you guys know how to do this? I read here on the forums that there were people who had successfully installed maps on their phone without data. Can someone guide me on this. Thanks

  2. #2
    moorken's Avatar
    moorken no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    35

    Re: Maps On BB

    yea, i'm curious to know this one also, we have an unlimited dataplan in our company, but a lot of users go abroad, and if they turn on the GPS we're bankrupt LOL....

  3. #3
    zakmorrisbrick's Avatar
    zakmorrisbrick no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    17

    Re: Maps On BB

    There are many people on the stacks that have successfully installed maps via usb...and have it on without data....Someone must know

  4. #4
    Dubdub's Avatar
    Dubdub no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23FEFDC4
    Posts
    653

    Re: Maps On BB

    Doesn't make any difference if you can install or not, you have to have a data plan to use the map as only a small portion is loaded and it is constantly updating the map based upon your location. AFAIK, you cannot load map data on the memory card. At least you can't with BBMaps and GoogleMaps.

  5. #5
    zakmorrisbrick's Avatar
    zakmorrisbrick no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    17

    Re: Maps On BB

    I wonder if there are any programs that allow you to install a single map of a city?.

    What would be the point of installing maps on a bb without gps, when you can just access mapquest from your bb browser...doesnt make sense to me
    Last edited by zakmorrisbrick; 09-05-2007 at 03:22 PM. Reason: Automerged.

  6. #6
    takeshi's Avatar
    takeshi no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    2,305

    Re: Maps On BB

    Your last statement doesn't make sense to me. I've found plenty of "point" in using Google Maps on my 8700c without GPS. Granted, Telenav on my 8800 is a lot more useful but still...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •