Results 1 to 6 of 6

I opened a few spam emails by accident and now they will not delete from ... Blackberry 8800 & 8820 forum

  1. #1
    jbg's Avatar
    jbg
    jbg no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    Emails not deleting

    Advertisement



    I opened a few spam emails by accident and now they will not delete from my 8800. I have tried resetting the device several times and nothing. Does anyone have any idea on how I can get these emails to delete from my device?

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Emails not deleting

    are they emails that were sent thru the bes? maybe a pushed wireless reconciliation from your bb to your email box? have you tried deleting them from the email box itself?

  3. #3
    abagel84's Avatar
    abagel84 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    23EE4CE5
    Posts
    21

    Re: Emails not deleting

    Run Application loader w/o automatic backup/ restore> Then do advanced restore w/o restoring messages.

  4. #4
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  5. #5
    takeshi's Avatar
    takeshi no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    2,305

    Re: Emails not deleting

    If you have messages that you want to keep perform a selective backup of just Messages. Once you clear Messages on the handheld using the backup utility perform a selective restore. You'll be able to delete those messages after the restore.

    There's a knowledgebase article on Blackberry.com that covers this in detail along with other options.

  6. #6
    jbg's Avatar
    jbg
    jbg no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    Re: Emails not deleting

    thanks for the input, it turns out to be a glitch with the Cingular 8800 and my IT dept. downloaded a patch on the server that resolved the issue. thanks again to all that replied!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •