Results 1 to 9 of 9

Hi everyone, recently I have been having a problem with my browser. When tying to ... Blackberry 8800 & 8820 forum

  1. #1
    rws381's Avatar
    rws381 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    76

    Question Browser Problem

    Advertisement



    Hi everyone, recently I have been having a problem with my browser. When tying to view most pages I get an error that reads: "A problem occurred while trying to render the page".

    Does anyone know what this means? I tried the classic battery pull but it didn't help. I'm running 4.5.0.81

  2. #2
    NICKY88XX's Avatar
    NICKY88XX no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    1,352
    what web sites are you trying to view? also if you go into the browser and then options/browser config/ make sure you have checked off support java script and allow javascript pop ups. then going into general options and enable javascript support location. check that off. do a reset and try again. list the websites your trying to view and hows your coverage when your surfing. is it wi-fi or edge. we can trouble shoot from there if that doesnt work.
    www.bbmchat.com sign up today!! come follow me at www.twitter.com/bbmchat and win free blackberry of your choice and cash 1st 1,000 members. spread the word.

  3. #3
    rws381's Avatar
    rws381 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    76
    Quote Originally Posted by NICKY88XX View Post
    what web sites are you trying to view? also if you go into the browser and then options/browser config/ make sure you have checked off support java script and allow javascript pop ups. then going into general options and enable javascript support location. check that off. do a reset and try again. list the websites your trying to view and hows your coverage when your surfing. is it wi-fi or edge. we can trouble shoot from there if that doesnt work.
    Ok when you say check off do you mean to make sure that they are or aren't checked?

    I get the error on pages like weather.com, crackberry, pinstack and amazon. It seems to happen on WiFi and EDGE. Could it be some kind of BES IT Policy setting? I've been on BES for a while though and it hasn't happened until a few days ago.

  4. #4
    maz94protege's Avatar
    maz94protege no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    296C692F
    Posts
    620
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ I get the same error or when I'm looking at sites I sometimes get a constant hourglass. So I just try to stick with mobile friendly sites... If possible.

    Never tried the javascript enabled, I'm doing that now to see if it helps. Thx

  5. #5
    rws381's Avatar
    rws381 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    76
    Quote Originally Posted by maz94protege View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ I get the same error or when I'm looking at sites I sometimes get a constant hourglass. So I just try to stick with mobile friendly sites... If possible.

    Never tried the javascript enabled, I'm doing that now to see if it helps. Thx
    That's one of the weird things, it is the mobile sites.

  6. #6
    BBjunkie87's Avatar
    BBjunkie87 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    PIN/ID
    20F7D02D
    Posts
    56
    ~via BB (wap.pinstack.com)~I have been getting the constant hourglass problem lately as well, even with javascript disabled on both mobile and regular sites. At first I thought it may have been a memory issue, but I have plenty of free space. It never used to act up like it does until about a week ago. Hopefully someone will figure it out soon

  7. #7
    rws381's Avatar
    rws381 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    76
    Strange. I wonder what's going on. Mine just started doing it out of nowhwere also.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    BBjunkie87's Avatar
    BBjunkie87 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    PIN/ID
    20F7D02D
    Posts
    56
    ~via BB (wap.pinstack.com)~im curious to know if this is isolated to the 4.5 browser, so far it seems that everyone who has this problem is running 4.5

  9. #9
    rws381's Avatar
    rws381 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    76
    Hmm good point. Could be.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •