Results 1 to 4 of 4

I have a brand new 7105T that I need to sell. I got the unlock ... General Blackberry forum

  1. #1
    zimbu1234's Avatar
    zimbu1234 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    25

    Wiping 7105T with JL_Comdr results in 505 error

    Advertisement



    I have a brand new 7105T that I need to sell. I got the unlock code from TMobile and unlocked it. I wanted to wipe it and used JL_Cmdr and now get a 505 error. How do I fix it? I tried multiple times to wipe.

    I tried installing the software for the 7105T from Tmobile (BrER4[1].1.0_rel556_PL1.8.0.154_A4.1.0.377.exe) and deleting vendor.xml but my DM is showing "disconnected." But when I Detect PIN it shows up.

    Not sure what else I can do here.

    Please help.

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Wiping 7105T with JL_Comdr results in 505 error

    zimbu - welcome to pinstack
    yes, the jl_cmdr will completely wipe the device and take the OS off...that's why you are getting the 505 error.

    this thread might be of some help...if it doesn't work, post back in this thread and we'll figure it out
    http://blackberryforums.pinstack.com...uter_wont.html

  3. #3
    zimbu1234's Avatar
    zimbu1234 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    25

    Re: Wiping 7105T with JL_Comdr results in 505 error

    Thanks for you help thus far...

    I only get as far as - Step 7. Select the application loader icon.

    It says the handheld software is not on my PC. The software I got from Tmobile's site was under the 7105T. Handheld OS 4.1, but it was for the 7290. Does you know where I can get the right software package?

  4. #4
    zimbu1234's Avatar
    zimbu1234 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    25

    Re: Wiping 7105T with JL_Comdr results in 505 error

    Ok, finally got it to work, Downloaded the latest OS from Cingular's website. Looks like its back up and running. Thanks for your help. I think the using the no battery thing may have helped. Thanks a bunch!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •