Results 1 to 11 of 11

I need to wipe a bb withoutbeing able use the cables. Can this be done?... General Blackberry forum

  1. #1
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085

    wipe!

    Advertisement



    I need to wipe a bb withoutbeing able use the cables. Can this be done?
    HAHA HERO, MY TOUCH

  2. #2
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    You can do a security wipe, but not a jl_cmndr wipe.

    What is it you're trying to accomplish?

  3. #3
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    yes...go to options-security options-general settings-hit the bb logo or menu key-scroll down to wipe handheld and voila! be sure to do a backup in the event you wanna save some contacts or something...good luck
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  4. #4
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    i neded to WIPE the OS off. This phones
    OS is so messed up its unreal.
    HAHA HERO, MY TOUCH

  5. #5
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Yeah, as far as I know, there's no way to do that without being connected via USB cable.

  6. #6
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    man, gotta be lol...theres just gotta be! lol
    HAHA HERO, MY TOUCH

  7. #7
    jeffpettis's Avatar
    jeffpettis no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    PM me!
    Posts
    329
    Sorry man, a jl_cmndr wipe is the only why i know that will take care of the OS wipe, and thats done via USB like RoGro said.

  8. #8
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    would be cool if someone somehow could make a program that did this via bluetooth.
    HAHA HERO, MY TOUCH

  9. #9
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    pmarshall - even if you could remove the OS without connecting to your desktop you cannot install a new OS without that connection.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  10. #10
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    As mentioned above, you can do the Security Wipe, but it's just going to reload the OS you're running. A true 'wipe' would require being hooked up and using something like JL_Cmdr.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  11. #11
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    new invention for someone!!! make it possible to wipe and install os through bluetooth!!~~ lol...
    HAHA HERO, MY TOUCH

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •