Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

I just got my blackberry pearl 8100, and I realized that it doesn't have wi-fi. ... General Blackberry forum

  1. #1
    Gringo911's Avatar
    Gringo911 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    11

    wifi for the blackberry 8100 pearl?

    Advertisement



    I just got my blackberry pearl 8100, and I realized that it doesn't have wi-fi.

    My question is, is there an application or something that I can download that allows me to have wi-fi?

  2. #2
    cwax's Avatar
    cwax no está en línea BES Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    32DEF7BB
    Posts
    4,513
    the 8120 is the model that has Wi-Fi




  3. #3
    DCookSta's Avatar
    DCookSta no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    312C4157
    Posts
    2,331
    Quote Originally Posted by Gringo911 View Post
    I just got my blackberry pearl 8100, and I realized that it doesn't have wi-fi.

    My question is, is there an application or something that I can download that allows me to have wi-fi?
    No software will do this, you need the pearl model in the above post.

  4. #4
    Jbee's Avatar
    Jbee no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    3047D925
    Posts
    1,859
    Just FYI: If you want to surf @ home, you should get a BT adapter for your PC and tether to it for internet, etc., They run about $35+ @ Wal-Mart, Best Buy, Circuit City, etc., (It will function as a wireless router through your computer. Make sure you have mobile office package or equiv. plan.)

  5. #5
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818
    If you got it within 14 days...I suggest returning it and getting the 8120 instead.

    It's the new Pearl.
    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  6. #6
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    What carrier are you with? The 8120 w/wifi is with TMO.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    Gringo911's Avatar
    Gringo911 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    11
    Ok. I have t-mobile. I don't think that they have the 8120.

  8. #8
    Gringo911's Avatar
    Gringo911 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Jbee View Post
    Just FYI: If you want to surf @ home, you should get a BT adapter for your PC and tether to it for internet, etc., They run about $35+ @ Wal-Mart, Best Buy, Circuit City, etc., (It will function as a wireless router through your computer. Make sure you have mobile office package or equiv. plan.)
    What if I already have a wireless router but its for other computers to access my internet?

  9. #9
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818
    Quote Originally Posted by Gringo911 View Post
    Ok. I have t-mobile. I don't think that they have the 8120.
    Yes they do .

    http://www.t-mobile.com/shop/phones/...f-29937cad4990

    ^TMO 8120 link
    Last edited by lucky13mt; 04-30-2008 at 03:11 PM.
    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  10. #10
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Quote Originally Posted by Gringo911 View Post
    Ok. I have t-mobile. I don't think that they have the 8120.
    TMO just came out with the 8120 on 4/14/08. They most certanily do have it with the wifi. You should definately take yours back and exchange it for the 8120 if it is still under the buyers remorse time frame..

  11. #11
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Quote Originally Posted by Gringo911 View Post
    What if I already have a wireless router but its for other computers to access my internet?
    It will pick up a wifi connection, but you may have to have a wep code if it is protected. My phone picks up my router from my home PC instantly and all of my neighbors too..lol Surfing Wifi is much faster then edge.. I love it!

  12. #12
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    I am getting an 8120 today from ATT!! Its amazing what they will do when you have no contract!
    Last edited by thbassman; 04-30-2008 at 03:17 PM. Reason: sp
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  13. #13
    Jbee's Avatar
    Jbee no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    3047D925
    Posts
    1,859
    Quote Originally Posted by Gringo911 View Post
    What if I already have a wireless router but its for other computers to access my internet?
    You need BT access.

  14. #14
    Gringo911's Avatar
    Gringo911 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Jbee View Post
    You need BT access.
    What's BT access? I am new to this smart phone stuff. Lol.

  15. #15
    volscian's Avatar
    volscian no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,042
    Wifi on the 8100 would be great, but that's one of the reasons I'm upgrading to the 8120. Disappointed I heard it doesn't have fully functional gps though.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •