Results 1 to 8 of 8

Ok, when I'm in the browser and I hit the menu button I have an ... General Blackberry forum

  1. #1
    ziminvades's Avatar
    ziminvades no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    702

    what happened

    Advertisement



    Ok, when I'm in the browser and I hit the menu button I have an option that says "download software". This is the first I've seen and I have just got my EDGE back any infoMy info8320/4.2.2.180 On t-mobile

  2. #2
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    Does this appear in the menu on every webpage you are visiting or only on certain ones?

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  3. #3
    ziminvades's Avatar
    ziminvades no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    702
    It's in the bb menu on every page I view. It's embedded in the software.....anyone else with this? It takes me straight to mobile soft. Is it a tmobile upgrade?
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    ziminvades's Avatar
    ziminvades no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    702
    It's even in my menu while I'm on the home screen. It's everywhere
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    samthagreat's Avatar
    samthagreat no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    113
    Try it and see what's happens ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    ziminvades's Avatar
    ziminvades no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    702
    It takes me to mobilesoft.com it has software for a large variety of mobile platforms. I didn't download the darn thing and I'm hoping I'm not the only one experiencing this
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945
    have never seen that at all, weird
    The BlackBerry Guru

    [x] My Minds Eye - Life Behind The Lens Of A BlackBerry
    [x] Pinstack Blog
    [x] Twitter

  8. #8
    NICKY88XX's Avatar
    NICKY88XX no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    1,352
    in all the problems ive had. which is many. that i have mostly created on my own. and all the problems ive heard. i have never heard of this. go into options, then owner and see what it says and delete it and save. this is where you useually put your name and number incase you lose it... go into security settings. disable security. (disable content protection and compression and save and make sure your on strong, then do a battery pull for 30 seconds, pop the battery back in wait for it to load up and see if it clears it. if that does not. i would back up your device wipe it and reload it. let me know how it works out.

    ps. its weird i could see if you were running 4.5 os cause there are some weird bugs. but your running a standard os. wat 3rd party apps do you have and what themes are you running?
    www.bbmchat.com sign up today!! come follow me at www.twitter.com/bbmchat and win free blackberry of your choice and cash 1st 1,000 members. spread the word.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •