Results 1 to 4 of 4

Ever since I tried the new os on my 8900 and have come back to ... General Blackberry forum

  1. #1
    SalaH's Avatar
    SalaH no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    2110bdb6
    Posts
    170

    viigo problems

    Advertisement



    Ever since I tried the new os on my 8900 and have come back to 4.6 viigo will deletes all the old posts. Should I try to delete and install again.

  2. #2
    rugmankc's Avatar
    rugmankc no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    25
    I would--I have changed OS's and just had to resign in, I believe. Un and Re Installing should solve the issue. Or you can go to Options, Application Settings and say Yes to Save All on Exit if it doesn't already say that.


    Ken
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; 8700g; 8900; Carrier-Cincinnati Bell: Future Bold Owner

  3. #3
    ryfoster's Avatar
    ryfoster no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    516
    Does anyone know if Viigo is working with OS 5.0 yet?
    ---
    R. Foster (2 Timothy 2:15)

  4. #4
    JoshSeawell's Avatar
    JoshSeawell no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    767
    Quote Originally Posted by ryfoster View Post
    Does anyone know if Viigo is working with OS 5.0 yet?
    It is working for me on my 9550 running 5.0.0.320. Im running Viigo 3.1.486
    -Josh

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •