Page 11 of 15 FirstFirst ... 6789101112131415 LastLast
Results 151 to 165 of 212
Like Tree1Likes

Originally Posted by reddrvgon That is correct sir... But how I did it is a ... General Blackberry forum

  1. #151
    tgd's Avatar
    tgd
    tgd no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4

    Advertisement



    Quote Originally Posted by reddrvgon View Post
    That is correct sir... But how I did it is a matter of national security... And I must refrain from indulging that information "publicly"... However, if you were smart enough to contact me somehow...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

    Hmmm... the device I'm talking about has vendor id of 179 so it's unbranded... why would unbranding activate escreens permanently?

    Cheers
    TGD

  2. #152
    Thyth's Avatar
    Thyth no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    273
    Branding to an engineering testing device Vendor ID (1) deactivates device security. From what I can see in the OS modules, there are several hidden screen activations if the device security is disabled, or if various magic codes are entered.

    It's not a procedure I would recommend, because I'm not sure what the other side effects of deactivating device security are.
    Need an eScreen code? Try my generator: http://absolous.wavegap.com/projects/escreen/

  3. #153
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    Yes, im on vendor ID 1, and so far absolutely no such reprecussions...

    since its very hot here in pakistan, i usually use the escreens to force battery charge for some time at reduced power...
    i see RED...

  4. #154
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by reddrvgon View Post
    Yes, im on vendor ID 1, and so far absolutely no such reprecussions...
    The only one was that browser problem when goin to 5.0 probably......
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #155
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    ^^^ exactly... but thats a risk im fine with... plus the new 4.6 is here too...
    i see RED...

  6. #156
    curve247's Avatar
    curve247 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    2,098
    red - PM sent.
    "T-Dub"
    T- Mo: BB 9700, 8900, 8220
    Sprint: BB 8330, 8830, 8130, 8703, 7250

    But there's a beautiful view of the end of the world from the pier.....

  7. #157
    indymeh's Avatar
    indymeh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2009
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1
    Thanks Thyth, great program, took me a little while to figure out but its so much better imho to figure things out on my own, hope i didn't overload your server(sorry if i did) in the process

  8. #158
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    anyone know what to do in the escreens if the device keeps giving "no service"

    i may have changed some settings to cause this to happen... but i recall only messing with the wifi section...

    have tried to remove escreens by putting back my original carrier vsm file... but the option to insert the vsm file in the "program" just stays grayed out...

    any suggestions would be awesome...
    i see RED...

  9. #159
    ftg888's Avatar
    ftg888 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3

    ORANGE UK UMA SETTINGS CONFIRMED WORKING

    i can confirm that i tried the following the os 5.0.0.93 and it WORKS

    display name: orange uk
    operator name: orange uk uma
    uma protocol version 1.0.3
    provisioning unc address: unc.singlephone.orange.co.uk
    provisioning unc port: 14001
    provisioning segw address: singlephone.orange.co.uk
    SEGW Certificate: Equifax secure certificate authority (the one that has 2 geotrust universal entries after it)

    all working.
    some late night hacking and i away.
    *WARNING IF YOU WIPE OR RELOAD OS, IT NUKES ALL SETTINGS AND ESCREEEN*
    Last edited by ftg888; 05-17-2009 at 11:30 PM.

  10. #160
    mylinuxbox's Avatar
    mylinuxbox no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    122
    Has anyone had any success with turning EDGE on on their phone?

    I have the 8120 and yet wherever I go it will not get to EDGE. It i supposed to be supported in my local area and by the device. One my 8700g I could get on EDGE in certain areas but not the 8120.

    I have looked through the escreens but there is too much info in there.
    Pin - 20683AD4


    If at first you do succeed, try not to look so astonished.
    Children need to feel secure, so strap them down whenever possible.

  11. #161
    mylinuxbox's Avatar
    mylinuxbox no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    122
    Is there any chance we can start a new thread for the Escreen and list all the things we can edit such as the UMA etc?
    Pin - 20683AD4


    If at first you do succeed, try not to look so astonished.
    Children need to feel secure, so strap them down whenever possible.

  12. #162
    jrungre's Avatar
    jrungre no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    Does anyone know if the escreen can be used to increase brightness/contrast? I'm hoping that somewhere in there the default 100% brightness level can be increased (kind of like how video cards can allow you to make your screen brighter than the LCD's 100% level). Any thoughts? Also, is the core frequency screen disabled by default? If so, how can it be enabled (mine says that it is disabled and the only options I have on it are copy screen and refresh)?

  13. #163
    Meyefull's Avatar
    Meyefull no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Thyth View Post
    In the mean time, I'll offer free eScreen unlock codes to people that PM me (though I may be a few hours between the PM and reply).
    App Version: 4.6.0.162(292)
    PIN: 2094f095
    Platform: 4.0.0.155
    Uptime: 77312 secs

    I also PM'd my info to you.
    Last edited by Meyefull; 06-05-2009 at 05:34 PM.

  14. #164
    Thyth's Avatar
    Thyth no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    273
    Use my generator as linked in my signature.

    Make sure to include a space between the 4.6.0.162 and (292) in your app version.
    Need an eScreen code? Try my generator: http://absolous.wavegap.com/projects/escreen/

  15. #165
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Has anyone heard from Red recently since the post above from 4 wks ago?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •