Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Has anyone experienced Being able to change to background colour of their text message or ... General Blackberry forum

  1. #1
    kkwus74's Avatar
    kkwus74 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    320FB874
    Posts
    1,106

    Text message and Email colour background???

    Advertisement



    Has anyone experienced Being able to change to background colour of their text message or email without a 3rd party application???I dont know what i did......now i can change the colour of my background.......Quick question... are you able to do this on BIS???Thanks

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    If you are BES yes you can change then background to stripes or what ever it is.

    BIS you cannot. The feature was mainly for people to distinguish between personal and work emails I believe.

  3. #3
    kkwus74's Avatar
    kkwus74 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    320FB874
    Posts
    1,106
    i dont know what i did....now i can cange the colour of my background but im still on BIS?....is this possible?Thanks

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Your playing god....walk away LOL

  5. #5
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    You're not running a beta are you?

    Where are you finding these settings?

  6. #6
    kkwus74's Avatar
    kkwus74 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    320FB874
    Posts
    1,106
    Quote Originally Posted by RSCStacker View Post
    Your playing god....walk away LOL
    lol.....seriously......i know i did something because i can now change the colour of my background under security options-general settings.......but does it matter or affect if im still on BIS?

  7. #7
    kkwus74's Avatar
    kkwus74 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    320FB874
    Posts
    1,106
    Quote Originally Posted by reddog187 View Post
    You're not running a beta are you?

    Where are you finding these settings?
    no im not running beta ,im on OS 4.3..0.97.......

  8. #8
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Hmm I don't see those settings

  9. #9
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    He's running a 8130...maybe just CDMA has those setting unlocked?

  10. #10
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Maybe cause if it was OS related than wouldn't $.5 betas have them as well.

  11. #11
    kkwus74's Avatar
    kkwus74 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    320FB874
    Posts
    1,106
    This is a screenshot.........
    Attached Images Attached Images

  12. #12
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Yeah that looks like the BES stripes. I dunno how you got them but you do. lol

  13. #13
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Yeah I have only seen that on bes user's phones.. Sure you don't have a bes policy onyour phone?

  14. #14
    kkwus74's Avatar
    kkwus74 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    320FB874
    Posts
    1,106
    yea i think i have a BES policy on my phone...........dont know how i got it.......lol.....is it still ok to be on BIS if this is the case?

  15. #15
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Yeah as long as it doesn't have any restrictions.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •