Results 1 to 14 of 14

Hello I just upgraded to the os 4.5 and was wondering why I can't view ... General Blackberry forum

  1. #1
    cm111306's Avatar
    cm111306 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    242AB284
    Posts
    38

    t mobile vids

    Advertisement



    Hello I just upgraded to the os 4.5 and was wondering why I can't view you tube videos. Does this happen to only t mobile users or does anyone know how to fix it.

  2. #2
    ganns1980's Avatar
    ganns1980 no está en línea Themes Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    853
    Have you resent service books and pulled your battery?

  3. #3
    c0rinne's Avatar
    c0rinne no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    240C94BF
    Posts
    131
    I'm on tmo and I can. I wasn't able to before, but I accidentally had to re-load my os and now it works. Not saying that that's what needs to be done, but it worked for me.

  4. #4
    jrhunt's Avatar
    jrhunt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    245f29ae
    Posts
    2
    It's a bit wonky. You need to click the video image and it will launch in the media player. It doesn't play in the browser.

  5. #5
    yozpalang's Avatar
    yozpalang no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    242
    Quote Originally Posted by cm111306 View Post
    Hello I just upgraded to the os 4.5 and was wondering why I can't view you tube videos. Does this happen to only t mobile users or does anyone know how to fix it.


    No,I'm tmo user running 4.5 and I have no problem with you tube

  6. #6
    cm111306's Avatar
    cm111306 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    242AB284
    Posts
    38
    So someone here said I had to reset my service book and do a battery pull! How do I reset?~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    you can resend your service books by going to Options- Advanced Options - Host routing Table- then goto the one thats in bold print and hit your Blackberry button and click on register now. After that you should get a text msg letting you know it went through.

  8. #8
    cm111306's Avatar
    cm111306 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    242AB284
    Posts
    38
    tried that. When trying to play the youtube video is says exactly "Content not available. Server is blocked or unresponsive"

  9. #9
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    Have you tried more than 1 video cause there are a few that I cant watch on mine.
    If not you could always try to reinstall the 4.5

  10. #10
    gkast1's Avatar
    gkast1 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    244F596F
    Posts
    2,381
    For some youTube videos you need to login and confirm you are of age before they will play. Could this be the problem?!

  11. #11
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Haven't received any errors since upgrading to OS 4.5. If you've resent the service books and done a battery pull, the next step would be to reload the OS again. It's most certainly going to be a software issue and one of the above steps should fix it. I would tend to lean more towards something not loading right when you upgraded the OS. By the way, which version of 4.5 are you running? There are multiple ones floating around. Check http://blackberryforums.pinstack.com/blog.php?b=86 to find the newest version for your model. You may have ended up with an earlier beta.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  12. #12
    lbdagreat's Avatar
    lbdagreat no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    26
    I been running the O S 4.5 for bout a month and it runs fine. I also use WiFi and it helps a lot. I don't think vids work on opera mini, does it ?

  13. #13
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Quote Originally Posted by lbdagreat View Post
    I been running the O S 4.5 for bout a month and it runs fine. I also use WiFi and it helps a lot. I don't think vids work on opera mini, does it ?
    Not that I've seen. I tried a host of different settings, but I haven't been able to get them to play.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  14. #14
    duval_happiness's Avatar
    duval_happiness no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    2449b097
    Posts
    194
    I've tried everything and my vids don't work either.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •