Results 1 to 8 of 8

i need help fast...when i connect a bb to a laptop and hit sync it ... General Blackberry forum

  1. #1
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085

    Synching

    Advertisement



    i need help fast...when i connect a bb to a laptop and hit sync it says i have to be on the internet..why? any way around it or what? when it is was connected to the web..it still did not sync. I just uploaded the newest DM and the newest Os for 8330...the phone synced with my DT but not LT...please help
    HAHA HERO, MY TOUCH

  2. #2
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    pmarshall,

    The BlackBerry Desktop Manager requires an Internet connection to configure the organizer application synchronization for the first time. It sounds like thats why you are having this issue on your Laptop. If you have an internet connection and the problem persists, it is likely that a firewall or antivirus program may be blocking the access.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  3. #3
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    its not working still...hmm
    HAHA HERO, MY TOUCH

  4. #4
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    do you know why it would need to get on the internet?
    HAHA HERO, MY TOUCH

  5. #5
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    is there any way around not connecting to the web and syncing my info from outlook?
    HAHA HERO, MY TOUCH

  6. #6
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    According to RIM the work around is to use Desktop Manager 4.2

    Here is more info on the Blackberry Technical Solution Center
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  7. #7
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    hey gary i really appreciate it man...thanks alot
    HAHA HERO, MY TOUCH

  8. #8
    visionthing's Avatar
    visionthing no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    383

    re

    Quote Originally Posted by pmarshall View Post
    i need help fast...when i connect a bb to a laptop and hit sync it says i have to be on the internet..why? any way around it or what? when it is was connected to the web..it still did not sync. I just uploaded the newest DM and the newest Os for 8330...the phone synced with my DT but not LT...please help

    Who's youre service provider? The first time I set up my sync T-Mobile walked me through step by step.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •