Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Hello all, I've been searching for a while now, and have come up with nothing. ... General Blackberry forum

  1. #1
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930

    SNES emulator for blackberry

    Advertisement



    Hello all, I've been searching for a while now, and have come up with nothing.

    Does anyone know of a Blackberry SNES emulator? I've found a ton of NES but I have not found anything for SNES.
    Any help would be appreciated thanks all.
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  2. #2
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    bump
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  3. #3
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    never even seen it mentioned in my 3 years as a BB owner you are right tho, seen the NES.

  4. #4
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    thanks cherri,

    if you ever do please let me know
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  5. #5
    Ge's Avatar
    Ge
    Ge no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    738
    If you want a portable gaming machine. Wouldn't you be better off with a Nintendo DS?

    It is rather hard to play anything on a BlackBerry.

  6. #6
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    yeah...
    but I already have a blackberry, and if there was something I could just add to my phone that would be WAY cheaper then buying the DS so I can play chrono trigger
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  7. #7
    HolidayDre's Avatar
    HolidayDre no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    73
    Does the NES emulator work well? I read some reviews on them and they apparently run too slow to enjoy the games?

  8. #8
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    I've run run one that did pretty well.
    I was ib my pearl then so it was hard to move around on htat small keyboard. I think that it would be much better on the curve but I'd really like the SNES emulator.

    I NEEDS CHRONO!
    lol

    I wish I knew how to do it myself...
    if anybody does want to do it I'll pay...
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  9. #9
    offthahorseceo's Avatar
    offthahorseceo no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    24A2AD7C
    Posts
    1,562
    which nes emulator did you use?

    the one i used on the curve WAS sloooowwww. i have a bold now and id like to try again to see wether it was software or hardware issues

  10. #10
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    Quote Originally Posted by offthahorseceo View Post
    which nes emulator did you use?

    the one i used on the curve WAS sloooowwww. i have a bold now and id like to try again to see wether it was software or hardware issues
    It was so long ago now that I don't remember sorry. I'll look and see if I can find it.

  11. #11
    offthahorseceo's Avatar
    offthahorseceo no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    24A2AD7C
    Posts
    1,562
    awesome, thanks

  12. #12
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    not a problem at all...
    ok...
    so here is this one on the stacks:
    http://blackberryforums.pinstack.com...d=2&linkid=468

    if you just want zelda there is this...
    http://viralelectronics.com/2008/03/...ur-blackberry/

    that's all I can find right now but I know there is more out there.
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  13. #13
    offthahorseceo's Avatar
    offthahorseceo no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    24A2AD7C
    Posts
    1,562
    thank you sir. i didnt know you meant you were going to search the stacks heh. i thought you had a stash of files or something

  14. #14
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    no all of my old files were lost...
    computer malfunctions
    WEAK!!!!
    like I said I know there are others out there but for some reason I can't find them
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  15. #15
    offthahorseceo's Avatar
    offthahorseceo no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    24A2AD7C
    Posts
    1,562
    thats cool ill quit being lazy and look for them myself

    i think i might be in the same predicament with files being lost. ive had a laptop for close to 3 (or over...) years now and have amassed a HUGE collection of music images and software. i consider myself smarter than your average computer user. i can look at pr0n all day without having popups after it. i can download from questionable sites without adverse effects. on the rare occasion that some of those adverse effects get by, i can usually have them cleaned up in a jiffy. my 1.6 gig celeron with 512 megs of ram out runs newer pcs running vista and dual core 2 gigers.

    anyways i lent the laptop to my younger brother for research and he just called me and told me that the computer will get to the windows load up screen and then give him a black screen with the cursos but will not continue to load. im like WTF!? ive thrown everything at it and couldnt screw it up, and you sfrew it up in 3 days?

    hopefully i can get it fixed when i get it back otherwise ill be MAD

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •