Results 1 to 7 of 7

can someone tell me what I did wrong. I just got my phone and this ... General Blackberry forum

  1. #1
    tiascurve66's Avatar
    tiascurve66 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    605

    sim card rejected

    Advertisement



    can someone tell me what I did wrong. I just got my phone and this is what it says on the screen.

  2. #2
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    What did it say? Are you using the new one or the old one?

  3. #3
    tiascurve66's Avatar
    tiascurve66 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    605
    i was using the old one

  4. #4
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Call ATT and tell them that you received a new sim card with your upgrade and have them help you set it up.

  5. #5
    tiascurve66's Avatar
    tiascurve66 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    605
    Thanks I am on the phone with them now... hopefully they can fix this via the phone. Right now I am stuck in GSM instead of Edge.

  6. #6
    cmichalik's Avatar
    cmichalik no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    17
    I got my BB a couple weeks ago. I also tried using my old sim card and got the same message. I called at&t for help and was told that I have to use the new card.

  7. #7
    tiascurve66's Avatar
    tiascurve66 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    605
    Yep that's true Cmichalik I can't use the old one in this device.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •