Results 1 to 5 of 5

Hello All, I have question regarding the sent items. I go back and forth between ... General Blackberry forum

  1. #1
    etperez22's Avatar
    etperez22 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4

    Sent Items Issues

    Advertisement



    Hello All,

    I have question regarding the sent items. I go back and forth between MS Outlook (via Parallels VM) and MS Entourage and yes I am on Exchange. When I send messages from Outlook it will forward the message onto the blackberry with a checked mark saying that it is sent. However when I send a message via Entourage I get nothing. Even though when I look at my Sent Items from both Entourage and Outlook they are identical.

    Any ideas on why I wouldn't get the Sent Items from Entourage?

    Thanks.

  2. #2
    ma077146's Avatar
    ma077146 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    3019F3E6
    Posts
    945
    You obviously have wireless sync set up, or you wouldn't be getting sent items on your Berry.

    Do you have an IT person or Administrator you can ask to check your account? That might be a good first step.

  3. #3
    etperez22's Avatar
    etperez22 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Yeah! it is weird that Entourage is the only one not syncing. I can ask one of our BES admins.

  4. #4
    TorturedNacho's Avatar
    TorturedNacho no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    208EB87C
    Posts
    684
    Maybe try and delete the service book and then have it pushed back down?.
    im not sure why you would get the error but thats another good place to start.

  5. #5
    etperez22's Avatar
    etperez22 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by TorturedNacho View Post
    Maybe try and delete the service book and then have it pushed back down?.
    im not sure why you would get the error but thats another good place to start.
    tried that and still didn't work.

    i even deleted myself off the bes, re-activated an still no go..
    must be something with Entourage???

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •