Results 1 to 14 of 14

every once in awhile... out of the blue, my bb will reset itself, like when ... General Blackberry forum

  1. #1
    keithle06's Avatar
    keithle06 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    40055558
    Posts
    105

    resets itself?

    Advertisement



    every once in awhile... out of the blue, my bb will reset itself, like when u do the three finger solute once, but not twice for the full reset, it turns off on and the radio off on, i dont lose any data, but its getting anoying... i tried wiping it and reloading, battery pulls, everything... anyone know?

  2. #2
    msbrenda64's Avatar
    msbrenda64 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,391
    I experience this every once in a while maybe once every couple of weeks. I have no idea why it does it. How often are you experiencing it? Daily, weekly, biweekly?

  3. #3
    Dirty Cash's Avatar
    Dirty Cash no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3G
    Posts
    1,566
    I get it to from time to time. It began happening at times when I needed to make a call, but whatever was causing it "worked itself out." Could it be network updates that get pushed down automatically (while running in th background) that require "reboots?" Your guess is as good as mine. But I have just learned to live with it...but I agree, it has the possibility of become really annoying!

  4. #4
    keithle06's Avatar
    keithle06 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    40055558
    Posts
    105
    yeah.... sometimes 4-5 times a day, but no les then twice

  5. #5
    msbrenda64's Avatar
    msbrenda64 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,391
    Quote Originally Posted by keithle06
    yeah.... sometimes 4-5 times a day, but no les then twice
    That's far too often, you might want to have your BB checked out if you've wiped the BB and reinstalled the OS and it's still doing this.

  6. #6
    msbrenda64's Avatar
    msbrenda64 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,391
    Have you noticed a connection to resetting itself with the running of any particular application or possibly a third party application?

  7. #7
    msbrenda64's Avatar
    msbrenda64 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,391
    Or maybe even a certain theme?

  8. #8
    keithle06's Avatar
    keithle06 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    40055558
    Posts
    105
    actually, i started realizing it when ever i have copied something, ie... a phone #, and when i was in my messages folder, i would click the wheel for the menu, and it would happen then, but when i tried the reset after that it was fine... next time i copied something same thing happened, but now its periodicly when ever im using it exessivly, kinda of like a low mem type of thing, but i dont have low mem

  9. #9
    keithle06's Avatar
    keithle06 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    40055558
    Posts
    105
    no themes or media at all on here

  10. #10
    sn1p3r's Avatar
    sn1p3r no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    2,305
    Do you have a lot of appz running at the same time ?
    Click alt + escape to see it
    I'm french canadian so I can also help you in french, just PM me
    UNLESS it is for a BETA OS, it's at your own risk and I won't support it
    Sn1p3r

  11. #11
    keithle06's Avatar
    keithle06 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    40055558
    Posts
    105
    no... just home, browser, bb messenger, bblight, and yahoo

  12. #12
    keithle06's Avatar
    keithle06 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    40055558
    Posts
    105
    im on my way to work... if anyone finds out, please PIN me

  13. #13
    CLR's Avatar
    CLR
    CLR no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2
    both my friend and I have same phone, will call last caller at random without touching anything, changes ring settings (will turn off ringer) turns off radio when ever i feels like it, at randon at least once a day.

  14. #14
    keithle06's Avatar
    keithle06 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    40055558
    Posts
    105
    yeah same here.... also... on the original 7510 that i had... when u take the bat cover off... theres a hole for the reset button... on the one i have now after getting a new through the insurance... there is no hole for the reset button ( lol i drilled one for it... they covered it up) i wonder if theres a diff between these two bbs... idk though

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •