Results 1 to 5 of 5

I have an 8310 running v4.5.0.110 with AT&T. This morning when I got up and ... General Blackberry forum

  1. #1
    bmanley's Avatar
    bmanley no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2006
    Posts
    803

    Red light stuck on??

    Advertisement



    I have an 8310 running v4.5.0.110 with AT&T. This morning when I got up and pulled my bb out of the case the red light stuck on and the display would not come on. Nothing I did other then a battery pull did anything. That reset it and it seems to working okay for now. Any idea what happened? I've added nothing new to my bb for since AT&T came out with the new OS. Hope thats enough info for somebody to give me an idea because I've had bb's now for around 5 years and never had this problem before.

  2. #2
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Never seen that either. I am running that on my 8120, and had nothing of the like. . . .anybody else???
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  3. #3
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    I would disregard as a random issue since pulling your battery resolved the issue. If the problem comes back, then I would be concerned. As preventative maintenence, I take my battery out at least once a week.
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  4. #4
    TorturedNacho's Avatar
    TorturedNacho no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    208EB87C
    Posts
    684
    I never had the screen go blank on me. I've had it load alittle slow after a standby. But the LED sticking on happens to me all the time. Including if im typing out a msg and 1 comes in at the same time. I push the Key the light goes off ....Nope stays on. Normally it clears up after about 5/6minutes. If not , I Yank it out.
    I chalk that up to the 4.5 Beta Orange OS i'm still running on my 8100

  5. #5
    bmanley's Avatar
    bmanley no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2006
    Posts
    803
    I do pull my battery around once a week or so. Not sure what caused this. So far it's been working good all day so who knows. May happen again and it might not. I was just wondering if it has happened to anybody else so I would know what to do to fix it. Like I said maybe it won't, time will tell.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •