Results 1 to 6 of 6

Hello Pinstackers! I'm having a problem with my BlackBerry 7250. I use the BlackBerry Web ... General Blackberry forum

  1. #1
    charliezcc's Avatar
    charliezcc no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4

    Thumbs down Problem forwarding attachments!

    Advertisement



    Hello Pinstackers!

    I'm having a problem with my BlackBerry 7250. I use the BlackBerry Web Client with Verizon. Whenever I receive an e-mail with attachments and I need to forward the documents (xls, doc, etc) to a co-worker, my co-worker receives the e-mail with the attachments stripped out. What gives?

    Thanks!

    Charlie

  2. #2
    cwax's Avatar
    cwax no está en línea BES Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    32DEF7BB
    Posts
    4,513

    Re: Problem forwarding attachments!

    Quote Originally Posted by charliezcc
    Hello Pinstackers!

    I'm having a problem with my BlackBerry 7250. I use the BlackBerry Web Client with Verizon. Whenever I receive an e-mail with attachments and I need to forward the documents (xls, doc, etc) to a co-worker, my co-worker receives the e-mail with the attachments stripped out. What gives?

    Thanks!

    Charlie
    This is usually a service book issue; try deleting and resending the CMIME service book

  3. #3
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Problem forwarding attachments!

    charliezcc, Welcome to PinStack.

    In addition to resending the service books, you might try a Cold Reboot (Battery Out, wait 15-30 sec, Battery Back in).

    Let us know if there is anything else we can do to help with this problem or your BB.

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  4. #4
    charliezcc's Avatar
    charliezcc no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4

    Re: Problem forwarding attachments!

    I successfully deleted and resent the CMIME service book to my blackberry, but this did not fix it.

    Upon removing the battery, waiting 30 sec, and reinserting it, it still did not keep attachments on the message I forwarded.

    One more thing: I tried to rule out my mail server as the problem. I forwarded it to my gmail account instead, and still no attachments.

    Any suggestions?

  5. #5
    exclusiv's Avatar
    exclusiv no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1

    same problem

    I have this same problem charlie!

    Also with a 7250 on Verizon. When I forward emails to anyone the attachments are missing.

    Were you able to fix this? Anybody else got any ideas?

  6. #6
    kane's Avatar
    kane no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    30349623
    Posts
    849
    same here with sprint 7130e

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •