Results 1 to 3 of 3

I have a Blackberry 8700c on our BES(4.0) that is not showing Phone numbers as ... General Blackberry forum

  1. #1
    HotWax's Avatar
    HotWax no está en línea BES Pro
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    146

    Phone Hot Links not working in Browser

    Advertisement



    I have a Blackberry 8700c on our BES(4.0) that is not showing Phone numbers as "hot links" in the browser. I've reloaded the device and even setup a new device for the user and the problem followed, telling me that it's a user setting(which is backed up on the BES). I've gone through and compared the settings to another 8700c and cannot seem to find any setting that would affect this. Short of deleting the account off the BES and adding him back I'm curious if anyone has had this problem before?
    I searched the web for a couple hours looking for a resolution for this and have had no luck.

    Thanks!

  2. #2
    jdellasala's Avatar
    jdellasala no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,573

    Re: Phone Hot Links not working in Browser

    As you point out, user settings are saved on the BES, so when you reactivate the BB, you pull down the saved settings. Maybe there's some kind of corruption there. Have you tried wiping the device, deleting the account on the BES, creating a new BES account and activating the device against the new BES account?
    .
    JerryD

  3. #3
    HotWax's Avatar
    HotWax no está en línea BES Pro
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    146

    Re: Phone Hot Links not working in Browser

    I was trying to avoid that but I had a feeling there was no other way. It's scheduled for this afternoon. Thanks!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •