Results 1 to 5 of 5

Is anyone else having issues with their OWA access via BIS? I've tried battery pull, ... General Blackberry forum

  1. #1
    E3BK's Avatar
    E3BK no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    JUST ASK
    Posts
    318

    OWA Issues?

    Advertisement



    Is anyone else having issues with their OWA access via BIS? I've tried battery pull, service books, remove and readd. All other email is fine, but OWA Email from work isn't coming through.

    Wondering if it's the BB or the work OWA.

    I'm on AT&T in NY.

  2. #2
    BobL's Avatar
    BobL no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    69

    Re: OWA Issues?

    No issues w/ OWA and BIS on TMO in Philly. I am going to assume you've had it set up and working previously?

  3. #3
    beja's Avatar
    beja no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    105

    Re: OWA Issues?

    I'm on VZW in Jersey/Phily and have no issues. Probably your OWA is acting up.

  4. #4
    E3BK's Avatar
    E3BK no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    JUST ASK
    Posts
    318

    Re: OWA Issues?

    Yeah, it was great until the outage earlier this week. After that, it started acting funny, then last night, it just stopped. Hmmm...

  5. #5
    E3BK's Avatar
    E3BK no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    JUST ASK
    Posts
    318

    Re: OWA Issues?

    I think the problem has worked itself out now. I hope....

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •