Results 1 to 5 of 5

When I set the out of office reply from the device, it never works. I ... General Blackberry forum

  1. #1
    mpeeps32's Avatar
    mpeeps32 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    5

    Question Out of office reply

    Advertisement



    When I set the out of office reply from the device, it never works. I have to set it from outlook. Any thoughts?

  2. #2
    pda.teck's Avatar
    pda.teck no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    210DAC53
    Posts
    1,252
    Hi Mpeeps, Are you on a BES or A BIS. It makes a big diffearnace. If it is a BES you Need to talk to the BES admin and make sure the settings for your account are correct, It would be quicker to start by asking some one else in the office if it works for them, If it doesn't then you would be asking the BES admin if it is Possible. If you are on a BIS, It will not happen at all and must always be set from OL, BIS will not Sync Wirelessly. i hope this helps
    J. "Wyatt" Croom
    Blackberry 8520
    Spelling doesn’t determine your I.Q.
    (\_/)
    (0_0)
    (")-(")

  3. #3
    jdellasala's Avatar
    jdellasala no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,573
    I assume you're BES since the option doesn't appear for BIS accounts. However, more importantly, what email system are you using, and if you know, what version of BES is running?

    I know that Out Of Office is not supported with the Groupwise client (although you'd hope the option wouldn't be available if it isn't!).
    .
    JerryD

  4. #4
    mpeeps32's Avatar
    mpeeps32 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    5
    I'm the BES Admin and its v4.1.3.18. This doesn't happen with all users. Only seems to be a few users.

  5. #5
    GMBerry's Avatar
    GMBerry no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    250E83B6
    Posts
    5

    Question

    I'm having a similar issue. I'm the BES Admin, we've got the Small Business Edition version 4.1.4.15. I have got 2 users with conflicting out-of-office reply, the one on the device won't budge despite having it changed in outlook. These guys are hounding me can anyone help?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •