Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

ok what have i done? i selected wipe..went threw..and now it rebooted and is promping ... General Blackberry forum

  1. #1
    mqrx97's Avatar
    mqrx97 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    201e0540
    Posts
    34

    OMG!! What Have I Done??

    Advertisement



    ok what have i done? i selected wipe..went threw..and now it rebooted and is promping me for a password!!

    whats going on??

  2. #2
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: OMG!! What Have I Done??

    This post helped me when I needed a restore http://blackberryforums.pinstack.com...hlight=restore

  3. #3
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: OMG!! What Have I Done??

    How ya doing.....?

  4. #4
    mqrx97's Avatar
    mqrx97 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    201e0540
    Posts
    34

    Re: OMG!! What Have I Done??

    real bad! i dont know what i should be doing! i tried restoring but it prompts me for a password.

  5. #5
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: OMG!! What Have I Done??

    Did you read what pentace wrote? His instructions have helped me greatly.

  6. #6
    SHAWNY's Avatar
    SHAWNY no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    4013F062
    Posts
    129

    Re: OMG!! What Have I Done??

    password should be four or six zero's (0000) or (000000)
    ~~Shhhh dont tell~~

  7. #7
    mqrx97's Avatar
    mqrx97 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    201e0540
    Posts
    34

    Re: OMG!! What Have I Done??

    yeah you know what i did! i tried it but while it was doing its thing..it failed to re-connect to something. i think i shall try it again..

  8. #8
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: OMG!! What Have I Done??

    Follow the directions at 8:13pm from that post. Let me know if I can help. Ill be up for just a little while longer.

  9. #9
    mqrx97's Avatar
    mqrx97 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    201e0540
    Posts
    34

    Re: OMG!! What Have I Done??

    ive done so..and it messed up. im gonna try agian like i said..thanks alot!

  10. #10
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: OMG!! What Have I Done??

    k, good luck.

  11. #11
    mqrx97's Avatar
    mqrx97 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    201e0540
    Posts
    34

    Re: OMG!! What Have I Done??

    "Unable to reconnect to the device during a multi-stage load operation."

    This is what im told when I did what Pentance suggested!

    ahhhh!!

  12. #12
    mqrx97's Avatar
    mqrx97 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    201e0540
    Posts
    34

    Re: OMG!! What Have I Done??

    im gonna try the password shawny suggested once i restore!!

    <SIGH>PLEASE WORK..<SIGH>

  13. #13
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: OMG!! What Have I Done??

    well good luck buddy, I wish I could have been more help. Hit me up on yahoo if you get your stuff straight. CYA

  14. #14
    mqrx97's Avatar
    mqrx97 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    201e0540
    Posts
    34

    Re: OMG!! What Have I Done??

    wow..this really sucks! i cant even restore! i have an image on my screen with a line going threw it with the number 507 below it!

    whats going on??

  15. #15
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: OMG!! What Have I Done??

    Thats a normal icon, it is in the middle of the process of restoring. It will go through, just dont unplug your Berry. Normal? Well at least Ive seen it each time Ive upgraded, downgraded or restored an OS for someone.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •