Results 1 to 5 of 5

Hi Folks, Tech specs: 7290 on cingular, got wet, took apart, dried it out, reassembleed ... General Blackberry forum

  1. #1
    crimsonkil's Avatar
    crimsonkil no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1

    Smile No network after bath

    Advertisement



    Hi Folks,
    Tech specs: 7290 on cingular, got wet, took apart, dried it out, reassembleed it and everything worked, no lost data nothing, EXCEPT, it says I have no network.
    I did the "shift" nmll and got a number of 256.
    I click on options and networks and it says network: *None*, so I click my track wheel and my only choices are "close" or "hide menu".

    Help?

    Crimsonkil

  2. #2
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: No network after bath

    Hello Crimsonkil and Welcome to the Stacks. Sorry about your unplanned bath.

    If you are properly backed up, you might want to reload the Operating System, resend your service books and do a battery pull reset.

  3. #3
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  4. #4
    jaysun930's Avatar
    jaysun930 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    2431c3f2
    Posts
    148

    Re: No network after bath

    ~via BB (wap.pinstack.com)~maybe the ant was damage when it got wet?

  5. #5
    IndoorGK00's Avatar
    IndoorGK00 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    91

    Re: No network after bath

    Kind of sounds like the SIM may be having issues....

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •