Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56

Cool! Yes, it's definitely the USB port on the phone giving you fits. Glad to ... General Blackberry forum

  1. #16
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111

    Advertisement



    Cool! Yes, it's definitely the USB port on the phone giving you fits.

    Glad to hear you're getting a new phone soon! Whatcha gettin'?

    Oh, and we never did welcome you to PinStack, so a BIG WELCOME!

  2. #17
    lolabunny333's Avatar
    lolabunny333 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    26
    Nevermind, it connected haha. Thank you soooo much you guys for all your help!

  3. #18
    lolabunny333's Avatar
    lolabunny333 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    26
    Im actually not sure...I want the IPhone..but I really like BB messenger and just BB overall. So when I get my upgrade I want to see how much the Bold will be.

  4. #19
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Go Bold...lol. Sorry couldn't help myself. I'm just addicted!!

  5. #20
    lolabunny333's Avatar
    lolabunny333 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    26
    Yea, it looks way sweet. But its sooo expensive!

  6. #21
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    If you can hold off a few weeks, I'll bet the Bold will be a more affordable option for you and there might even be some new BlackBerry devices to choose from!

  7. #22
    lolabunny333's Avatar
    lolabunny333 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    26
    Well my upgrade isnt until april hah so I have to wait for a while first. Also, do any of you know if there is an upgrade for the pearl? I only have 4.2 but ive seen that people have 4.5. Is that possible?

  8. #23
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    What version you got???

  9. #24
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Which Pearl do you have? It would be helpful for future reference if you updated your profile with carrier and device information.

    This thread has the latest OS's for all devices.

  10. #25
    lolabunny333's Avatar
    lolabunny333 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    26
    I have the 8100 Pearl. v4.2.1.96 platform 2.3.0.78

  11. #26
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Okay, so 4.5.0.81 is the latest release for your device.

    In case you decide to take the plunge, you'll want to follow these instructions.

    A word of caution on this, however. Since we're relatively certain there is some port damage on your device, it might not be such a smart idea to attempt an upgrade at this point. You need a firm connection to do this and if for some reason that connection comes loose, it will mess up your device. That's not to say we couldn't get it back in running order again, but with a flaky connection it's probably better to just hold off until you get a new device.

    Cheers,
    Roger

  12. #27
    lolabunny333's Avatar
    lolabunny333 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    26
    So...I decided to try to upgrade my phone and all was going well. During the time when it was trying to erase my applications it froze and it told me an error had occured and to try again. Yes..I know I know I am a moron for trying to update my phone, but my phone sucks right now so I thought maybe it would work better. So..now my phone wont turn on and i pulled the battery out and put it back on and the red blinking light is on, but the phone is not turning on. Go ahead and say it, haha I know im impatient! And I know im a moron! Ahhhhh.

  13. #28
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Go ahead and reboot your PC and try again. Hopefully it was something besides your port and it will start back up for you. Impatient maybe a moron no. Because if that were the case we would all be morons...lol. I can't ever wait either. With Rogers help I am sure we can get you back up as long as you can get it to keep connection. Had a thought also If you have insurance and they no longer carry your device maybe you can get a newer on to replace it. For a lot less than a new phone would be.
    Last edited by moderncowboy; 11-12-2008 at 05:06 PM.

  14. #29
    lolabunny333's Avatar
    lolabunny333 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    26
    But my phone wont turn on at all. Isnt that bad? Haha.

  15. #30
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Your phone doesn't need to be on to install an OS. Do as Randy suggests and see if it proceeds with the upgrade or if we have to try something else.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •