Results 1 to 7 of 7

I went to the dark side phone-wise 6 months ago and needed to give my ... General Blackberry forum

  1. #1
    salscott's Avatar
    salscott no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    65

    My Blackberry Brain is dead

    Advertisement



    I went to the dark side phone-wise 6 months ago and needed to give my Curve to my son....his phone is toast. I was going to update the BB, and I bricked it with the 507 code instead. This has happened before, my BB is not being recognized on DM. I have tried taking the battery out w/ DM and going into the common files angel and neither get me going.
    Please help, my 13 son doesn't need to know dad is an idiot. How can I get my BB now recognized?
    Thanks

  2. #2
    salscott's Avatar
    salscott no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    65
    I am running DM 4.6 and it is my old 8300. I see under RoGro's FAQ's a link on what to do, but it is throwing down KBO2742 and a bunch of references similar that don't mean anything to me. I am trying, just not getting anywhere.

  3. #3
    jmajluf's Avatar
    jmajluf no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    21ABC057
    Posts
    124
    Let's try a few things and see if it works:
    1) disconnect the device
    2) shut down DM
    3) uninstall the device OS from your PC
    4) restart your PC
    5) reinstall the OS
    6) delete the vendor.xml file from C >> Program Files >> Common Files >> Research in Motion >> AppLoader
    7) take the battery out (of the device)
    8) connect the device to your PC via the USB cable
    9) start DM
    It should recognize the device and start loading the OS
    Hope this works. If it doesn't PM me and I'll try to help you further.
    JPM

  4. #4
    salscott's Avatar
    salscott no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    65
    Did everything and its no go....it will not recognize my 8300.
    HELP

  5. #5
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    I would try a clean uninstall of DM and all things RIM then do as you did before and reboot and re-install. Also when trying the app loader are you placing the battery back in right as the loader starts to connect?

  6. #6
    salscott's Avatar
    salscott no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    65
    Cowboy saves the day again....I wasn't timing the battery input correctly.
    Thanks much....

  7. #7
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Good deal. Glad you got it to work.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •