Results 1 to 13 of 13

okay so I putted in my 4gb memory card, then now IT SAYS 200+ PICTURES. ... General Blackberry forum

  1. #1
    xmissconnie's Avatar
    xmissconnie no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    71

    Memory card doesn't work!?

    Advertisement



    okay so I putted in my 4gb memory card, then now IT SAYS 200+ PICTURES.
    but now it changes back to 008 pictures that i have left to take. idk whats wrong my memory card is in there.
    and i can't find the picture i took w/ the memory card in!
    How do I get the memory card to work again!!

    even when i turn off my phone it says 008pictures left.
    i have my memory card in there and I even went to pictures settings and it stayed the same.
    so what should i do!
    i cant find the pictures i took w/ the memory card!! it worked fined at first but now its all werid.

    help me please!! thanks.

  2. #2
    BBqwest's Avatar
    BBqwest no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    123
    First what phone you use ?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    You should format it.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  4. #4
    impak875's Avatar
    impak875 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    DROID
    Posts
    826
    Defintely reformat the card... if it's not working after that I would say it's a bad card.

  5. #5
    xmissconnie's Avatar
    xmissconnie no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    71
    how do you reformat it. i got a bbcurve 8310

  6. #6
    Mortgage_Man's Avatar
    Mortgage_Man no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    362
    Quote Originally Posted by xmissconnie View Post
    how do you reformat it. i got a bbcurve 8310
    Go to options, media card, hit menu button, then format card.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    Cano's Avatar
    Cano no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    108
    Before you format it try turning mass storage mode off. and see if you can view the pictures. For the problem you have about less space, see if you have it on a high picture quality (in your camera options menu)... You might want to boost that down (at the sacrifice of picture quality). Where did you buy your memory card? If you bought it from eBay, you might have a fake memory card. It may say 4gb on the outside, but when you pop it in to your device, it may only be a 128 or 256mb card...

    If all else fails do the reformat, and you will definitely see how much the card can really hold. if its like 3.8gb, then your card is fine, if its less, you might have a phony media card. ( I fell victim to this before ). Click the link I provided below :

    http://wiki.siftah.com/Spot_a_Fake_SanDisk

    Hope this helps!
    Last edited by Cano; 04-11-2009 at 11:24 PM.

  8. #8
    Cano's Avatar
    Cano no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    108

    Click this Link instead

    I just deleted the old link and put in a new link. Do the comparison. I hope you bought a genuine card...
    Last edited by Cano; 04-11-2009 at 11:27 PM.

  9. #9
    xmissconnie's Avatar
    xmissconnie no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    71
    um yeah im sure its the REAL card.

  10. #10
    xmissconnie's Avatar
    xmissconnie no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    71
    i reformated it and it still dont work!!!

  11. #11
    xmissconnie's Avatar
    xmissconnie no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    71
    reformated it and got 3.80 gb. but it still dont work!!!

  12. #12
    xmissconnie's Avatar
    xmissconnie no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    71
    um no i bought it from newegg

  13. #13
    xmissconnie's Avatar
    xmissconnie no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    71
    nvm it works..

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •