Results 1 to 3 of 3

I installed the BIS mail connector for Lotus Notes earlier today. After a successful install, ... General Blackberry forum

  1. #1
    whsbuss's Avatar
    whsbuss no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    184

    Mail Connector Problem

    Advertisement



    I installed the BIS mail connector for Lotus Notes earlier today. After a successful install, I was able to send from my BB using the email address and it would appear (almost instantly) in the Sent folder on Notes 6.5

    However I was unable to receive any emails. I followed all the RIM documentation (too many emails in the Inbox, emails with attachments larger than 2MB, etc) but it never worked.

    So, did a clean uninstall of the mail connector, deleted the email account on the BIS and started over again. Now at setup I can't get past the mail connector failing to connect to bismc.na.blackberry.com - says invalid mail connector server.

    The mail connector log shows this:

    20:45:33.578 04/29 (0380/2272) PwpClient - Starting PwpClient on Windows platform WinNT, version 5.1
    20:45:33.593 04/29 (0380/2656) PwpClient - Database Dll filename is: C:\PROGRA~1\MAILCO~1\PwpDb.dll
    20:45:33.781 04/29 (0380/2716) WinInetThread - GetWorkOuter: HttpSendRequest failed. Err:12007. Try again after 5000 millis
    20:45:33.812 04/29 (2676/2184) PwpClient - Exiting PwpClient
    20:45:38.812 04/29 (0380/2716) WinInetThread - GetWorkOuter: HttpSendRequest failed. Err:12007. Try again after 5000 millis
    20:45:59.828 04/29 (0380/2716) WinInetThread - PwpServer validation failed: dwErr == 12007, dwStatus == 0
    20:45:59.828 04/29 (0380/2656) CTray - OnExitCommand(). Calling ShutdownApplication()
    20:45:59.843 04/29 (0380/2656) PwpClientService - Stop() called.

    Can anyone help?

  2. #2
    whsbuss's Avatar
    whsbuss no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    184

    Re: Mail Connector Problem

    Hmmm.... no replies. I can assume either no one uses Mail Connector or no one is having a problem.

    I did do a search at support-dot-microsoft-dot-com and found an article that explains the HttpSendRequest Err 12007 problem. It has to do with a security update to explorer (MS04-004):

    On a computer that is running Microsoft Internet Explorer 6.0 with the security update MS04-004, when you try to call the InternetConnect method and then the SendRequest API of the WinINet library by passing the server name or the IP address followed by the virtual directory name...

    I wonder if RIM's TeamOn folks know of this?

    How can I reach RIM to report this issue?

  3. #3
    whsbuss's Avatar
    whsbuss no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    184

    Update

    I have a case opened with RIM on this issue. I will post the resolution when it comes.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •