Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

My BB told me last night that my memory was full so I had to ... General Blackberry forum

  1. #1
    marenoa's Avatar
    marenoa no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8

    I did something stupid and I need some help

    Advertisement



    My BB told me last night that my memory was full so I had to remove one of the languages from it. I thought that i could remove one of the display languages and keep the option for writing in it!!! Big Mistake.

    Now I need to re-add Spanish!! how the heck do I do that? I have 4.5

    thanks
    Last edited by marenoa; 11-01-2008 at 08:42 AM.

  2. #2
    blackharleymike's Avatar
    blackharleymike no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    2568EF6D
    Posts
    169
    you have to connect your bb with your desktop manager sw. then start the application loader and set the check-mark on the left for the language you want to install. hope that´ll help.

  3. #3
    blackharleymike's Avatar
    blackharleymike no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    2568EF6D
    Posts
    169
    .... and .... if you will have that memory problem again, try a battery-pull first.

  4. #4
    marenoa's Avatar
    marenoa no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    I don't have that option. all i get is the software i have installed on the BB

  5. #5
    blackharleymike's Avatar
    blackharleymike no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    2568EF6D
    Posts
    169
    ok. i think you don´t have installed the current os for your BB on your pc. aren´t you ?

  6. #6
    marenoa's Avatar
    marenoa no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    nope. Am I screwed
    Where can I get it?

  7. #7
    blackharleymike's Avatar
    blackharleymike no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    2568EF6D
    Posts
    169

  8. #8
    blackharleymike's Avatar
    blackharleymike no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    2568EF6D
    Posts
    169
    crossing fingers for you marenoa. need help, don´t hesitate to send me a pm.

  9. #9
    marenoa's Avatar
    marenoa no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    I need ten posts to pm you so here goes number 4


    I have 4.5.0.81 and the one from orange is . 75 is thois a problem?

  10. #10
    marenoa's Avatar
    marenoa no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    is there a major diff between .81 and . 75?

  11. #11
    blackharleymike's Avatar
    blackharleymike no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    2568EF6D
    Posts
    169
    do you have an unoffical beta 4.5.0.81 ?

  12. #12
    blackharleymike's Avatar
    blackharleymike no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    2568EF6D
    Posts
    169
    who´s your carrier ? Orange ...... what country ?
    what´s your BB model ?

  13. #13
    marenoa's Avatar
    marenoa no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    I believe I have a T-mobile unlocked but my carrier is Digitel in Venezuela..

    and its a curve 8320

    I keep posting that it a 8320 curve but something happens and it never shows up!
    Last edited by Lavagirl; 11-02-2008 at 08:10 PM.

  14. #14
    blackharleymike's Avatar
    blackharleymike no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    2568EF6D
    Posts
    169
    the following link is an official download form the blackberry website. it´s the .81 os for the bb 8320.

    https://www.blackberry.com/Downloads...ob3NOEplCKBKXQ**

    Don´t forget to delete the vendor.xml file.
    More information about the updating process ...

    http://blackberryforums.pinstack.com...support-76342/

    cross my fingers for you that you are able to get the needed language back on your bb.

  15. #15
    marenoa's Avatar
    marenoa no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    Thanks Mike,

    but I'm getting:
    "We're Sorry...
    • You've entered this page in error because you have the incorrect link.

      Please make sure that you have the correct link to download BlackBerry software.

      If you have any questions, please contact the webmaster."

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •