Results 1 to 10 of 10

Hi i got my bb yesterday and i have set up the instant e mail ... General Blackberry forum

  1. #1
    palacefan's Avatar
    palacefan no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    64

    HELP!!!! i have no browswer browser

    Advertisement



    Hi i got my bb yesterday and i have set up the instant e mail but i dont seem to have a browser on my icon list? can anyone help me ? Thanks

  2. #2
    msbrenda64's Avatar
    msbrenda64 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,391

    Re: HELP!!!! i have no browswer browser

    You do have a data plan correct? If so try this Options>Advanced Options>Host Routing Table>Register Now

  3. #3
    palacefan's Avatar
    palacefan no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    64

    Re: HELP!!!! i have no browswer browser

    i cant access my web and walk or bb help

  4. #4
    palacefan's Avatar
    palacefan no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    64

    Re: HELP!!!! i have no browswer browser

    It works now Thank's Tmo uk

  5. #5
    msbrenda64's Avatar
    msbrenda64 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,391

    Re: HELP!!!! i have no browswer browser

    You're welcome and enjoy!

  6. #6
    palacefan's Avatar
    palacefan no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    64

    Re: HELP!!!! i have no browswer browser

    Which browswer should i use opera of just stick to the t mobile one?

  7. #7
    I7oobie's Avatar
    I7oobie no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,563

    Re: HELP!!!! i have no browswer browser

    I use both, some pages don't come in too well on the standard BB browser, and that's where Opera helps out.
    Black G1 w/Root
    JesusFreke's Moddified RC30 v1.3
    Auto-rotate Enabled
    Auto-rotate Browser Enabled
    Manup's Blue Star 5 Theme

  8. #8
    palacefan's Avatar
    palacefan no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    64

    Re: HELP!!!! i have no browswer browser

    Cool its taking ages to DL opera is that normal??

  9. #9
    palacefan's Avatar
    palacefan no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    64

    Re: HELP!!!! i have no browswer browser

    Oh and will it still be free to use opera as i have web an walk plan in the uk?

  10. #10
    WhaWhaWha's Avatar
    WhaWhaWha no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    11

    Re: HELP!!!! i have no browswer browser

    The standard browser works well if you enable Java and other scripting. It's easy here's how:
    1. while inside internet browser - press in trackwheel
    2. at bottom of list should be options - click in trackwheel
    3. choose browser configurations
    4. Allow JavaScript - I recommended that all options are checked

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •