Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42

Yes, I installed it on my 7130c. It did the locking occasionally but it would ... General Blackberry forum

  1. #31
    evilcaptain's Avatar
    evilcaptain no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    299

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    Advertisement



    Yes, I installed it on my 7130c. It did the locking occasionally but it would crash the app after about 5 minutes with a java exception. I was unable to setup mu configuration. I would get a message that I am having trouble connecting. I had a co-worker install it on his 7130c and his worked fine. We are both on a BES. The only thing different is that I am on TMO network and he is on Cingular.

  2. #32
    maestrowork's Avatar
    maestrowork no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    144

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    It's slow. And somethings are not intuitive. Also, the mutiltab typing drives me crazy (I have the SureType with the Pearl). They still have work to do.

  3. #33
    rkkeller's Avatar
    rkkeller no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    379

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    I think there is no suretype or qwerty as the program is for all phones and not just BB's and most have multitap.

  4. #34
    potthoff's Avatar
    potthoff no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    398

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    I installed it today, but I can't open it. It locks up my phone as well. I guess I'll pull the battery now.

  5. #35
    potthoff's Avatar
    potthoff no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    398

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    Okay, it opened up, but I couldn't get it to do anything logical. I guess I'll have to play with it some more.

    One question, using multi-tap, how do you type an "@". I can't login b/c I can't enter my sbcglobal email address as username.

  6. #36
    ziminvades's Avatar
    ziminvades no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    702

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    my emails wouldnt sync. the program was slow. i dumped it until the kinks are out. Yahoo!

  7. #37
    mitchie55's Avatar
    mitchie55 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    246ceeba
    Posts
    85

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    I am using it on my 8700g, no issues whatever with regards to freezing or locking up the device. I run it even in the background, all day. Only problem is adding the sports sources. It gives the error the story no longer exists.

  8. #38
    calm_tiger's Avatar
    calm_tiger no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,418

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    Quote Originally Posted by alai99
    I finally got it install on my 7130c yesterday and works fine. But today when I turn on my phone and launch the program it lock up the phone. Pull the battery and try again 3 times, each time when I run the program it'll lock up the phone. Don't know has other people has the same problem.
    I don't think that it really works at all for the 7100 series. I downloaded it once to my 7130e........and then it stopped working. It would lock my BB up everytime I attempted to launch it. I had to delete it. Oh well..........


    7100 series-

  9. #39
    rkkeller's Avatar
    rkkeller no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    379

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    The program takes some getting used to but I like it.

    You need to look at the indicators as some screens look blank but its downloading stuff. It can be slow to download some screens. Dont know if its my service, Yahoo or where they get the news/articles.

    Others have options hidden and you need to press the Pearls MENU key. A few times I was looking around and knew there had to be a way to do things and when I pressed MENU there they were.

  10. #40
    Ivan740's Avatar
    Ivan740 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    31a1556f
    Posts
    8

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #41
    potthoff's Avatar
    potthoff no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    398

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    I already deleted it from my BB. I got tired of it locking up constantly.

  12. #42
    braz's Avatar
    braz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    68

    Re: Has anyone tried the yahoo go app

    I still have this app installed but I have to tell you that I'm not impressed at all.

    The live traffic never works it shows the same info from the day I installed the app.

    The news wont update even after adding my own RSS feeds that I'm interested in.

    No matter what I click on it tells me that page is no longer available.

    One positive note is that the weather always works. So incase im locked in a bomb shelter and have no access to a window for a week atleast I can rely on Yahoo GO! Other than that I dont like it.
    braz
    www.pdi-inc.net
    Imaging Done Right

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •