Results 1 to 4 of 4

Has anyone had issues with their 8130 dropping the EV Data Service leaving only 1x ... General Blackberry forum

  1. #1
    cotten's Avatar
    cotten no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2

    Dropping EV

    Advertisement



    Has anyone had issues with their 8130 dropping the EV Data Service leaving only 1x in area of solid service. In order to get EV back, I have to pull the battery.

  2. #2
    takadante's Avatar
    takadante no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    24B2C963
    Posts
    441

    Re: Dropping EV

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Under options, mobile network, make sure its not off wheb roaming. That was causing me problems with signal

  3. #3
    cgfromnc's Avatar
    cgfromnc no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6

    Re: Dropping EV

    saweeeeeeettttttt!!! i think you just fixed my problem. I was losing data connection on sprint (1x and 1xEV) and having to reset even tho i had a signal (seems to be when the signal is weak)

  4. #4
    cotten's Avatar
    cotten no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2

    Re: Dropping EV

    As far I I know mine was never set to Off when Roaming. However I haven't had the signal drop and be unable to retrieve EVDO in a while. I even went down the elevator, lost EVDO and as I got off the elevator, EVDO shortly returned, HOPEFULLY, I will not have this issue again.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •