Results 1 to 6 of 6

I do construction and have two BB wonderin is it possible to use one as ... General Blackberry forum

  1. #1
    Antgod's Avatar
    Antgod no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    2148A220
    Posts
    320

    Can use 2 phones @ once?

    Advertisement



    I do construction and have two BB wonderin is it possible to use one as a work phone one for personal , with out havin to switch the sim card?Maybe get a extra sim card?Oh im with att

  2. #2
    ernsalas's Avatar
    ernsalas no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    183
    Not possible unless you forward calls, but on the other side there is a PDA with two sim card slots in it, but its not a blackberry.

  3. #3
    Antgod's Avatar
    Antgod no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    2148A220
    Posts
    320
    that sucks, but thanks,it would be cool if you could make a side slot for the sim so could switch back and forth easier. oh well

  4. #4
    jeffallen8's Avatar
    jeffallen8 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,734
    There is a dual sim that will fit into a blackberry it takes so cutting of the sim card

  5. #5
    jeffallen8's Avatar
    jeffallen8 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,734

  6. #6
    ernsalas's Avatar
    ernsalas no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    183
    sounds like a alot of work

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •