Results 1 to 7 of 7

I was just wondering what changing the emulation mode from one of you snd then ... General Blackberry forum

  1. #1
    jkorreck's Avatar
    jkorreck no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3

    browser emulation

    Advertisement



    I was just wondering what changing the emulation mode from one of you snd then changed the entire project.

  2. #2
    jamesgraylx's Avatar
    jamesgraylx no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    203f5731
    Posts
    67
    me no understand - wanna rephrase?

  3. #3
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    Changing the emulation just changes how some of the sites display and interact with the BB. Sometimes you may have to change the emulation to get a particular site to load in your Browser.

    Hope this Helps
    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  4. #4
    beastbot's Avatar
    beastbot no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    11
    Which emulation mode is the most comprehensive? On my 7130c I find I am not able to access certain sites in depth I.e. With multiple links. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    StaceyRVC's Avatar
    StaceyRVC no está en línea Community pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    9,321
    you should then probably try opera mini. It works pretty well on sites that you can't access through the bb browser. It works especially well if you are a "myspacer". http://blackberryforums.pinstack.com...id=3&linkid=35

  6. #6
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  7. #7
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i usually have mine on default, but if I want to log into my bank account I change it to microsoft IE.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •