Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Anyone have this program? I am unable to get it to work. I have a ... General Blackberry forum

  1. #1
    ajs3898's Avatar
    ajs3898 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    68

    berry-a-code

    Advertisement



    Anyone have this program? I am unable to get it to work. I have a 8320 on tmobile bis. When I installed it, it said scuessful install but something was blocked by administrator. I went into the application modules and put "allow" on all the firewall settings but still a no go. The program is supposed to show the city and state when you receive a unknown caller. Its a great idea to have on a bb, if I could just get it to work.

    http://www.pintsizedapps.com/ota.html

  2. #2
    rabbie303's Avatar
    rabbie303 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,353

    Re: berry-a-code

    I have it and it works just fine. When someone calls that is not on my address book, it shows the city and state. If people are calling you that you already have saved you are not going to notice the program working.
    ~Erich~
    ---60% of the time it works every time--




  3. #3
    Fiasco's Avatar
    Fiasco no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    20D434D0
    Posts
    151

    Re: berry-a-code

    ~via BB (wap.pinstack.com)~Works fine on my 8800.

  4. #4
    ajs3898's Avatar
    ajs3898 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    68

    Re: berry-a-code

    da****, u guys think of any reason or any way i can fix it, i tried deleting it through the apps under advanced settings, and re-loaded it, and it didnt ask me the same questions that it asked me the first time i installed it.

  5. #5
    wh1te's Avatar
    wh1te no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    204CC96A
    Posts
    20

    Re: berry-a-code

    I just installed it and the only screen that showed on my 8100 was it was trying to access phone logs I allowed that but no one around me is awake for me to test it.

  6. #6
    ajs3898's Avatar
    ajs3898 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    68

    Re: berry-a-code

    i used the DM app loader and deleted it with that, then re-installed it and it works now, neat program.

  7. #7
    wh1te's Avatar
    wh1te no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    204CC96A
    Posts
    20

    Re: berry-a-code

    DM is probably one of the most important things I have downloaded for my blackberrys glad you got Berry-a-code to work

  8. #8
    iron07's Avatar
    iron07 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    22bf2ae1
    Posts
    609

    Re: berry-a-code

    sorry if this is stupid question but i downloaded this file and it shows up on my pc as a jar file when i open dm go to app loader it doesnt find the file. i have dm installed on the pc and have the hand held softwear installed on the pc. this is my first time loading an app on the bb pearl. thank you

  9. #9
    iron07's Avatar
    iron07 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    22bf2ae1
    Posts
    609

    Re: berry-a-code

    never mind i got it on the pearl but i guess i cant use it because i dont have a data plan so i cant download it. thanks

  10. #10
    kane's Avatar
    kane no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    30349623
    Posts
    849

    Re: berry-a-code

    i have it great program

  11. #11
    Texas512's Avatar
    Texas512 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    307

    Re: berry-a-code

    Where can i download this? Thanks

  12. #12
    Texas512's Avatar
    Texas512 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    307

    Re: berry-a-code

    Quote Originally Posted by Texas512
    Where can i download this? Thanks
    Just Downloaded, but its not working. I called myself from a friends phone, but Austin, Texas did not show up his number did. Any idea?

  13. #13
    magellan0547's Avatar
    magellan0547 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    242E7D27
    Posts
    770

    Re: berry-a-code

    if it's a number you already have stored in your phone it will not show where they are calling from...it's only for numbers that your phone doesn't know...hope this helps

    anyone know if it tells you the city/state of blocked/private numbers calling you?

  14. #14
    Texas512's Avatar
    Texas512 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    307

    Re: berry-a-code

    Quote Originally Posted by magellan0547
    if it's a number you already have stored in your phone it will not show where they are calling from...it's only for numbers that your phone doesn't know...hope this helps

    anyone know if it tells you the city/state of blocked/private numbers calling you?
    Well i thought of that...I called my self from a work phone and the same thing. only digits come up.

  15. #15
    macgyver3000's Avatar
    macgyver3000 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    Ask me
    Posts
    72

    Re: berry-a-code

    Have you tried a battery pull and then check for the app.?
    Get a hustle if you dont' have one!

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •