Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

yes it is bright red, has been unfortunately for 3 weeks. I suffered the rest ... General Blackberry forum

  1. #16
    slscarbo's Avatar
    slscarbo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    2448acbb
    Posts
    27

    Advertisement



    yes it is bright red, has been unfortunately for 3 weeks. I suffered the rest of my day at work and as soon as I got home I took it apart and checked the usb port looks great. I then put it back together and turned the power up. WORKED LIKE A CHARM! I don't know what was different but my blackberry is happy and is sending and received again
    I am so happy, thanks everyone for the help. I still can't figure out what went wrong but I am glad it is back to normal.
    Stacey

  2. #17
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by slscarbo View Post
    yes it is bright red, has been unfortunately for 3 weeks. I suffered the rest of my day at work and as soon as I got home I took it apart and checked the usb port looks great. I then put it back together and turned the power up. WORKED LIKE A CHARM! I don't know what was different but my blackberry is happy and is sending and received again
    I am so happy, thanks everyone for the help. I still can't figure out what went wrong but I am glad it is back to normal.
    Stacey
    I LOVE stories with happy endings. Congratulations!
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •