Results 1 to 7 of 7

I'm using my @gmail account with my blackberry and whenever I save a .jpg off ... General Blackberry forum

  1. #1
    CREturbo's Avatar
    CREturbo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    39

    attachments not working?

    Advertisement



    I'm using my @gmail account with my blackberry and whenever I save a .jpg off of the internet (viewable in my pictures on my phone) and try and mail it off as an attachment to someone it never works. shows up at a small KB size and is just a red X. Anyone have any ideas?

    I can send .jpgs that I take with my phone itself, but 3rd party (i guess that's what we'll call it) don't seem to send what so ever.

    anyone? anyone? thanks

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: attachments not working?

    Do you have the attachment services added to your phone? Check in the App loader if it's checked.

    Also make sure you're up to date with your OS and DM

  3. #3
    soggystockings's Avatar
    soggystockings no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    32c87907
    Posts
    97

    Re: attachments not working?

    Is there a way you can open gif/wmv files also?~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    CREturbo's Avatar
    CREturbo no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    39

    Re: attachments not working?

    Quote Originally Posted by reddog187 View Post
    Do you have the attachment services added to your phone? Check in the App loader if it's checked.

    Also make sure you're up to date with your OS and DM

    how do i go about checking this? I'm running OS 4.2.1.107 for t-mobile.

  5. #5
    jtallen7's Avatar
    jtallen7 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9

    Re: attachments not working?

    oooo

  6. #6
    LaTuFu's Avatar
    LaTuFu no está en línea Stack level 9
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    Just Ax
    Posts
    7,861

    Re: attachments not working?

    Quote Originally Posted by CREturbo View Post
    how do i go about checking this? I'm running OS 4.2.1.107 for t-mobile.

    You're up to date on OS. Go into your DM application, run app loader, see if the attachments support is in the list. That's what I think RD was trying to tell ya.
    If I knew where I was going, I might already be there. -- Cross Canadian Ragweed.

  7. #7
    soggystockings's Avatar
    soggystockings no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    32c87907
    Posts
    97
    Quote Originally Posted by LaTuFu View Post
    You're up to date on OS. Go into your DM application, run app loader, see if the attachments support is in the list. That's what I think RD was trying to tell ya.
    Can you explain how to do this? I am using bmail...thx

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •